Відкрито сервіс контейнерної інфраструктури TuchaKube для будівництва високонавантажених ІТ-систем та керування розробкою

  1. Головна
  2. Блог
  3. Хмарні сервіси
  4. Відкрито сервіс контейнерної інфраструктури TuchaKube для будівництва високонавантажених ІТ-систем та керування розробкою
Категорії

Відтепер усім користувачам доступна послуга із запуску програмних додатків у хмарі контейнерів від Tucha. Цю можливість реалізує платформа TuchaKube, що працює на базі кластерів Kubernetes. Сервіс допомагає автоматизувати частину роботи, пов’язану з CI/CD-процесами.

TuchaKube — це платформа для автоматизації CI/CD-процесів, хостингу додатків та їх даних у хмарі контейнерів.

Для високонавантажених ІТ-систем сервіс TuchaKube забезпечує:

  • відмовостійкість і легке масштабування;
  • максимальну продуктивність дискових сховищ;
  • ефективний розподіл трафіка.

Це здійснюється завдяки одночасному запуску безлічі однакових реплік на різних вузлах, розподіленим системам зберігання даних та виділеним балансувальникам навантаження.

Для керування розробкою TuchaKube — це:

  • швидке створення тестових середовищ;
  • стандартизація розробки у розподілених командах;
  • автоматизація CI/CD-процесів за допомогою DevOps-інженерів Tucha.

Усі необхідні для запуску додатка мікросервіси упаковуються як автономні образи, які можуть бути запущені у кластері декілька разів. Георозподілений кластер забезпечує високий рівень відмовостійкості системи, горизонтальну масштабованість та максимальну ефективність.

Reliz_TuchaKube_2
Головна особливість TuchaKube

Головною особливістю TuchaKube є автоматичний запуск таких процесів, як збірка, компіляція, тестування, упаковування, контейнеризація та публікація додатка як у тестовому, так і продуктивному середовищах. Будь-які інші процеси також можуть виконуватися за потребою клієнта. Серед можливостей роботи з TuchaKube — збирання та зберігання статистичних даних, моніторинг, кластеризація, горизонтальне масштабування і багато іншого.

Оскільки платформа працює на базі кластерів Kubernetes, їй доступні всі стандартні функції цього кластера.

За словами технічного директора Tucha Володимира Мельника, однією з головних особливостей сервісу TuchaKube є те, що групі розробників навіть не потрібен DevOps-інженер, аби отримати автоматичні CI/CD-процеси. Усі ці операції працюють «з коробки» та супроводжуються DevOps-інженерами Tucha.

Наразі доступно три конфігурації сервісу: пробний пакет, стартовий та виділений. Вони відрізняються ресурсами Kubernetes-кластера, сховища, репозиторія, бази даних Percona XtraDB Cluster та вартістю. Можна додати будь-яку необхідну кількість ресурсів за вашими потребами, а також безкоштовно протестувати сервіс протягом 7 днів.

Детальніше про оркестрацію контейнерів у хмарі та сервіс TuchaKube читайте на сторінці сервісу.

Ознайомитися з відеооглядом особливостей застосування TuchaKube на прикладі роботи з конкретним додатком можна на нашому YouTube-каналі. 

А поки ми готуємо ще цілу низку відео, з яких ви дізнаєтесь більше про можливості роботи із платформою, серед яких горизонтальне масштабування, кластеризація, моніторинг тощо.

Пишіть або телефонуйте нам, і ми допоможемо обрати найкраще рішення для хостингу вашого додатка у хмарах та вирішення задач з автоматизації CI/CD-процесів.

Поділитися:
Статті по темі

Продовжуємо знайомитися з потужними можливостями сервісу TuchaKube та особливостями її роботи. У попередній статті ми писали про те, як виникла ідея створити платформу для автоматизації CI/CD-процесів, хостингу додатків та їх даних у хмарі контейнерів, а також з чого вона складається та які задачі вирішує. Наразі розповідаємо та показуємо, як саме працює інноваційне рішення.

Друзі, якщо ви розробляєте власні вебдодатки, функціонал та код яких постійно змінюється, сервіс TuchaKube обов’язково стане вам у пригоді.

Запрошуємо на вебінар Зустрічайте важливу новину! Донедавна послуга контейнерної інфраструктури від Tucha.ua була доступною...

Серія вебінарів про функціонал сервісу надання контейнерної інфраструктури та автоматизації CI/CD-процесів TuchaKube триває. Так, 11 жовтня 2019 року відбувся...

Попри сучасні віяння, придбання програмних комплексів все ще залишається досить поширеним явищем. Це рішення має як позитивні, так і негативні сторони

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись