Виклики та підсумки 2020 року. Плани на майбутнє. Слово партнерам Tucha

  1. Головна
  2. Блог
  3. Інтерв'ю
  4. Виклики та підсумки 2020 року. Плани на майбутнє. Слово партнерам Tucha
Категорії

Завершення року — час підбивати підсумки та планувати рік наступний. 2020-й поставив перед бізнесом чимало нових викликів, тож ми поцікавилися у партнерів Tucha, які головні прозріння приніс їм рік, що минає, на чому вони зосереджували сили і увагу, а що відкинули як неважливе. Також попросили партнерів поділитися з нами цілями на 2021 рік у веденні бізнесу, мотивації команди та особистому розвитку. Вийшло цікаво, рекомендуємо до прочитання. 

Мар'ясов
Андрій Мар'ясов, засновник та головний виконавчий директор компанії AUSPEX

Про виклики та прозріння. 

Все може змінитись у будь-який момент, і ви не будете до цього готові. До того ж змінитись може і на краще — і до цього теж можна бути не готовими. 

Головним викликом стала робота з дому. Відповідно, постали питання, як зберегти продуктивність та не втратити контроль над процесами.

Про пріоритети.

Усі сили зосередили на тому, щоб зберегти команду людей, розвивати єдність в колективі, а не квадратні метри в офісі. Останнє — це підхід, який майже не працює.

Про цілі на 2021 рік.

У веденні бізнесу наші основні цілі — розвивати відділ продажів та побудувати найкращу службу підтримки. У роботі та мотивації команди плануємо тримати руку на пульсі життя команди, використовуючи всі сучасні інструменти. Все ще вчимося тому, як робити це якісно в нових реаліях. Щодо особистого розвитку, основний напрям у цьому — підтримка здоров'я, адже воно є основою всього. Чудово те, що можна водночас і самореалізовуватись у цьому напрямі.

Про плани по роботі з хмарами.

Щодо подальшої роботи з хмарними технологіями, тут великих змін не відбудеться. Наразі ми повністю забезпечені необхідними ресурсами.

Про партнерство з Tucha.

Надаємо перевагу Tucha як партнеру, оскільки є повна впевненість, що клієнт отримає від провайдера повний сервіс і найкраще задоволення своїх потреб, а нам не потрібно при цьому хвилюватися та витрачати зайвий час на контроль цього процесу.


Бажаємо Tucha і надалі залишатись такою професійною та клієнторієнтованою компанією. У новому році — успіхів та нових чудових клієнтів! 


 

Павло Миколаєнко
Павло Миколаєнко, засновник та керівник компанії НЕТСОФТ

Про виклики та прозріння.

Наша країна кожні декілька років переживає нову кризу, тому до подій всередині країни вже виробився певний імунітет. А з такою загальносвітовою кризою Україна стикається вперше, тому викликом було вести бізнес в час суцільної невизначеності та фінансової скрути. А прозрінням стало те, що, якщо ти щось робиш правильно, то продовжуй це робити, і ти завжди будеш захищеним від усіх потрясінь.

Про пріоритети.

У 2020 році багато постійних клієнтів призупинили фінансування розвитку своїх систем автоматизації, тому велику увагу потрібно було приділити маркетингу та створенню нових клієнтів, аби забезпечити стале фінансування бізнесу.

Про цілі на 2021 рік.

Українці вибрали європейський вектор розвитку. В економічній площині це означає, що з часом більшість продуктів і послуг буде виготовляти малий бізнес, а не великий олігархічний, як зараз. Тому в 2021 році хочеться віднайти якнайбільше таких невеликих компаній та впровадити в їх роботу сучасні системи керування бізнесом, щоб підтримати сталий розвиток.

Про плани по роботі з хмарами.

Хмарні технології дають можливість бізнесу швидко розвивати свою ІТ-інфраструктуру, не інвестуючи в неї капітальні кошти, та час. Хотів би донести цю ідею до якомога більшої кількості бізнесменів та допомогти вивести їх бізнес, з допомогою хмарних технологій, на новий рівень розвитку.

Про партнерство з Tucha.

Коли ми говоримо про хмарні технології, на думку одразу спадають сервери, роутери, операційні системи, але ж завжди за всім цим стоять звичайні люди — системні адміністратори, менеджери, керівники. Тож Tucha для мене — це насамперед колектив професіоналів, який завжди готовий прийти на допомогу та вирішити будь-яку задачу.


Бажаю компанії Tucha сталого розвитку та безхмарного 2021 року!


 

Шаталіна
Олена Шаталіна, керівник відділу продажів групи компаній «Форт»

Про виклики та прозріння.

Ми провели ще один рік разом і дуже вдячні кожному, хто був з нами. Подолали з вами безліч перешкод, відкрили нові можливості і тримаємо наш шлях далі!

Про пріоритети.

Найважливіша задача — забезпечення максимально комфортної роботи наших клієнтів в умовах карантину. У вирішенні проблем допомогли наші партнери Tucha. Тепер є можливість працювати ефективно та якісно з будь-якої точки світу, з дому або з офісу. Сподіваємося, що ця зручність та практичність залишиться з нами і надалі, але без карантину.

Про цілі на 2021 рік.

Головне — це надання клієнтам якісних послуг. 

Щодо особистого розвитку, цього року безліч виставок, семінарів, лекцій проводяться віртуально. Парадоксально, але те, на що раніше не вистачало часу і можливостей, стало ближче та доступніше, тому все в наших руках!

Про плани по роботі з хмарами.

Цей рік показав, як важливо завжди залишатися на зв'язку, і наші клієнти це оцінили. Будемо і далі допомагати працювати комфортно, швидко та легко, тому що ми програмуємо успіх та рух вперед!

Про партнерство з Tucha.

З Tucha ми давно та плідно співпрацюємо. Приємно знати, що наше партнерство завжди успішне і взаємовигідне. 


У новому році бажаю здоров'я, нових клієнтів, сталого розвитку та невпинного руху вперед до нових перемог. Нехай 2021 рік стане часом звершень і успіхів!


 

Саранюк
Микола Саранюк, власник веб-агентства Red Chameleon

Про виклики та прозріння.

Головний виклик — це пошук і впровадження нових співробітників в команду. Дуже важко шукати та знаходити потрібних за професійним рівнем та особистими якостям людей.

Також важко йде онбоардінг, тому що всі працюють у віддаленому форматі. 

Про пріоритети.

Всю увагу ми зосередили на існуючих клієнтах компанії.

Єдине, що відкинули як непотрібне, — це офіс. Поки в ньому немає сенсу, адже вся команда працює віддалено.

Про цілі на 2021 рік.

У веденні бізнесу ми плануємо збільшити кількість клієнтів, яким потрібні складні та нестандартні e-commerce проєкти з нуля. А ще — збільшити кількість таких проєктів на підтримці. Також плануємо активно розробляти та пропонувати вебфреймворк Laravel нашим клієнтам, тому що, на нашу думку, це найбільш оптимальне рішення для проєктів, які хочуть розвиватися, рости, масштабуватися.

У діяльності команди серед наших головних цілей — організувати гнучку систему мотивації та бонусів, тому що загальний результат компанії — це результат кожного співробітника. Кожен такий результат має бути об’єктивно оцінений та винагороджений. Адже наша команда — це наша сила. Якщо є сильна команда, то не страшна ніяка криза, коронавірус або ще щось.

В напрямі самореалізації нічого не змінюється, процес розвитку та навчання ніхто не скасовував. Читаю, вивчаю те, в чому є потреба тут і зараз. І так постійно.

Про плани по роботі з хмарами.

Плануємо продовжити співпрацювати з Tucha, пропонувати найкращі рішення та досягати поставлених цілей.
Про партнерство з Tucha.

Цінуємо та щодня вибираємо Tucha як партнера за підтримку, технологічність та дружбу.


Бажаю активно розвиватися, надавати все нові та нові послуги і сервіси для бізнесу. А ще — збільшувати долю ринку та не зупинятися на досягнутому! В ідеалі — створити власний дата-центр та зробити його найкращим в Україні і на всій території Європи. ;-) Вийти на новій рівень співпраці з клієнтами та роботи бізнесу загалом.


 

Возний
Олександр Возний, співвласник та виконавчий директор вебстудії DEVLAB

Про виклики та прозріння. 

Серед викликів цього року можу назвати такі:

  • Гідне проходження періодів спаду бізнес-активності.
  • Переосмислення ролі тих чи інших зусиль у кінцевому результаті.
  • Збереження набутків, що мають стратегічну цінність.

Також рік, що минає, приніс і немало інсайтів, зокрема:

  • Світ може змінитися швидше, ніж ми думаємо.
  • Мало хто дійсно розуміє межі своїх можливостей та потенціалу.
  • Відвертість у відносинах може робити дива!

Про пріоритети.

Точками концентрації зусиль цьогоріч стали:

  • Налагодження ефективної віддаленої роботи команди, комунікації з клієнтами та партнерами.
  • Оптимізація витрат.
  • Адаптація під нові запити ринку.
  • Прогнозування варіантів розвитку ринку, оптимізація протиризикових заходів.

А ось щодо речей, які ми відкинули, то це деякі види маркетингових активностей та проєкти, що втратили актуальність у зв’язку з трансформацією ринку.

Про цілі на 2021 рік.

У розвитку компанії ми поставили перед собою такі цілі:

  • Вихід на новий територіальний ринок.
  • Запуск SaaS-проєкту.
  • Розвиток партнерської мережі.
  • Щодо роботи та мотивації команди головна мета — це запуск нової системи навчання та підвищення кваліфікації і трансформація системи персональної відповідальності.

Якщо говорити про самореалізацію, планую розвиток персонального блогу та перегляд системи особистих цінностей.

Про плани по роботі з хмарами.

Щодо подальшої роботи з хмарними технологіями, плануємо оптимізацію архітектури високонавантажених та розподілених проєктів, а також просування типових рішень для швидкого запуску проєктів та міграції у хмару існуючої інфраструктури.

Про партнерство з Tucha.

Наша команда цінує Tucha за рівень сервісу, турботу про клієнтів та партнерів.


Бажаємо найкращих клієнтів, позитивних викликів та розширення спектру послуг!


 

Васильєв
Олександр Васильєв, головний виконавчий директор компанії AWG

Про виклики та прозріння.

Як у житті, так і в бізнесі все може в якийсь момент швидко змінитися. Виживають ті компанії, які змогли так само швидко змінюватися та пристосуватися до нових умов.

Сама собоя ця ідея проста для розуміння, але проблема в тому, що дуже складно буває зрозуміти, які саме зміни сьогодні допоможуть твоїй компанії вижити завтра. Але так чи інакше необхідно щось робити та проходити часом через больовий поріг, сподіваючись на те, що, можливо, ти прийняв правильне рішення.

Про пріоритети.

Ми зосередили сили та увагу на короткострокових планах і задачах. Словом, на тому, що можна реалізувати просто сьогодні та що одразу принесе результат.

Про цілі на 2021 рік.

Трансформація та зростання бізнесу в напрямі збільшення розподілених команд, об'єднаних по юнітах під бізнес-задачі, — наші пріоритети у веденні бізнесу в майбутньому році. Також плануємо досягти того, аби ці розподілені команди відчували єдність компанії, яка сприяє згуртуванню колективу та розумінню причетності.

Серед цілей особистісного розвитку — скинути 10 кг ваги. ;-)

Про плани по роботі з хмарами.

Один з продуктів, з якими працює наша компанія, — це інноваційна роботизована e-commerce платформа для розробки та просування інтернет-магазинів. Для ефективної та стабільної роботи цієї платформи вкрай важливим є якісний хостинг. І хмари для цього підходять якнайкаще. ;-) Тому плануємо подальше впровадження e-commerce платформи на базі хмарних сервісів. 

Про партнерство з Tucha.

Найбільша для нас цінність — те, що Tucha, крім якісного сервісу, надає послугу адміністрування серверів. Це не тільки економить гроші наших клієнтів, але і звільняє нам час та руки на створення і просування проєктів наших клієнтів.


Компанії Tucha ми бажаємо подальшого зростання та процвітання!


 

Кондратьєв
Микола Кондратьєв

Про виклики та прозріння.

Впродовж цього року значно виріс попит на використання віртуальної інфраструктури і хмарних рішень для віддаленої та колективної роботи. У зв'яку з цим потрібно швидко знаходити рішення, які були б максимально ефективними та мінімально б впливали на час простою клієнта у процесі міграції.

Про пріоритети.

Впродовж року ми зосереджували увагу і сили на підборі та впровадженні ефективних рішень для створення віртуального офісу, налагодженні комунікації у команді в умовах віддаленої роботи та комунікації з клієнтами.

Про цілі на 2021 рік.

Розвивати напрями із підвищення продажів хмарних рішень та максимально ефективного використання засобів колективної роботи для більш продуктивної роботи у команді.

Про плани по роботі з хмарами.

Плануємо запустити кампанію для інформування потенційних клієнтів щодо переваг хмарних рішень.

Про партнерство з Tucha.

Ціную Tucha як партнера за гнучкість та технічну підтримку. 


Бажаю здоров'я усій команді, професійного та особистісного розвитку!


 

Зарічук
Маргарита Зарічук, керівник відділу по роботі з клієнтами компанії ФІДЕС

Про виклики та прозріння.

Пандемія змусила замислитися про важливість критичного мислення, готовність приймати самостійні рішення та усвідомлювати особисту відповідальність перед іншими. Шкода, що не всі, з ким стикає доля, також цим переймаються. ;-)

Про пріоритети.

Головний акцент ми зробили на збереженні клієнтів. Для цього відкинули власну фінансову мотивацію.

Про цілі на 2021 рік.

Головна мета у веденні бізнесу — розширення територіального охоплення цільової аудиторії, а у мотивації команди — розвиток професійних знань та розширення штату. Щодо самореалізації у наступному році, планую пошук цікавих сфер і подальший розвиток себе в них.

Про партнерство з Tucha.

Tucha є нашим надійним партнером, який надає якісні послуги. 


У новому році бажаю розвитку і збільшення кількості клієнтів!


 

Басов
Сергій Басов, технічний директор компанії «ТСПС»

Про виклики та прозріння.

Рік, що минає, особисто для мене та моєї компанії був надзвичайно не простим. Ми побачили, хто чого вартий в екстремальних ситуаціях. 

Під час пандемії ми переконались, що не все вирішують гроші. Людяність та доброта, підтримка один одного дала можливість витримати цей удар. Ми побачили, як-то кажуть, «з ким можна піти в розвідку». І це надихнуло нас на нові звершення.

Про пріоритети.

Всі зусилля компанії були спрямовані на утримання колективу, який витримав цей натиск. Та ще більше зусиль спрямували на впровадження новітніх хмарних технологій, які дали можливість продовжити роботу в цих умовах нам та нашим клієнтам. Це певною мірою дало можливість захистити їх працівників від хвороби та не зупинити роботу бізнесу. 

Про цілі на 2021 рік.

Вже зараз ми разом зі своїми клієнтами почали формувати цілі на впровадження нових бізнес-планів з використанням хмарних технологій.

Про плани по роботі з хмарами.

Завдяки хмарним сервісам ми спільно з Tucha почали переносити робочі процеси наших клієнтів, які перешли з програми 1С:Підприємство на рішення BAS, на сервери з більш потужними процесорами. Це дало можливість забезпечити комфортну роботу замовникам та витрачати менше часу нашим співробітникам на моніторинг та підтримку серверів. Відповідно, з’явилося більше часу на надання додаткових послуг нашим клієнтам.

Про партнерство з Tucha.

Маючи за плечима досить тривалий період співпраці, досвід та успішну спільну роботу з Tucha, ми рекомендуємо команду провайдера як надійних та високотехнологічних партнерів, які дослухаються до своїх клієнтів та готові прийти на допомогу 24×7, що в час великих запитів від бізнесу має досить вагомий попит. Це, в свою чергу, дає нам можливість впевнено крокувати вперед, знаючи, що партнери нас підтримають у всіх починаннях та планах на майбутнє.  

Оскільки 2021 рік — це рік білого бика, то я впевнений, що команда хмарного провайдера Tucha використає всі найкращі якості характеру цього звіра: рішучість, твердість та високу працездатність. А ще — досягне ще більших звершень та разом з іншими партнерами допоможе вистояти компаніям в цей скрутний час, розвиваючи свій бізнес та бізнес замовників, оскільки вони не можуть існувати окремо один від одного. Вперед і тільки вперед!


Команді Tucha ми бажаємо в новому році міцного здоров’я та ще більше сил і енергії в їх досить нелегкій, але потрібній роботі. Без їхніх послуг у 21-ому столітті бізнес вже не може існувати.


 

Дякуємо нашим партнерам за те, що вони щиро поділилися набутим досвідом і планами, а також за чудові слова та побажання! Бажаємо досягення всіх цілей та сприятливих умов для цього в новому році. 

А ми продовжуємо допомагати вам, друзі, працювати ефективно та безпечно за будь-яких умов. Звертайтеся за якісними хмарними рішеннями та найкращою технічною підтримкою. Ми завжди вам раді!

Поділитися:
Статті по темі

Як хмари допомагають у посиленні захисту даних та чому наші партнери рекомендують використовувати їх в роботі своїм клієнтам? Щоб дізнатися відповіді на ці питання, скористалися нагодою поспілкуватися з партнеркою Мариною Бурдановою, керівницею відділу продажів компанії БВК-Софт. З пані Мариною ми активно співпрацюємо вже досить давно, і нещодавнє спілкування присвятили обговоренню теми посилення безпеки даних.

Компанія Smart працює у місті Кам’янець-Подільський та спеціалізу-ється на автоматизації бізнес-процесів, продажі та супроводі систем документообігу та подачі звітності, наданні інших поширених ІТ-послуг. Під час нещодавньої бесіди Юрій Завальський, керівник компанії, розповів про один з найбільш частих запитів від клієнтів — організацію віддаленої роботи, для вирішення якого корисні хмари. Також партнер з власного досвіду розповів про дієві способи залучення клієнтів, роль партнерів у веденні бізнесу та поділився порадою щодо того, як не втрачати натхнення вести діяльність далі.

Під час нещодавнього візиту до Львова ми відвідали нашого давнього та надійного партнера — компанію Auspex і мали нагоду особисто поспілкуватися з її керівником Ігорем Королем. Ігор розповів про істинні цінності та місію своєї компанії, а також про власний шлях у кар’єрі з його помилками та уроками. Крім цього, партнер поділився успішним досвідом використання хмарних рішень і окреслив бізнес-задачі, вирішенню яких щонайкраще сприяють хмари. Вийшло щиро та, як завжди, корисно.

Віталій розповів, коли та як розпочався його кар’єрний шлях, які фатальні помилки траплялися у цей період та які інструменти допомогли подолати їх наслідки та запобігти повторенню у майбутньому. Також наш партнер поділився думкою про незамінну користь хмар для сучасного ведення бізнесу. Особливо цінні поради Віталій надав початківцям в ІТ-галузі, які бажають розвиватися і ставати професіоналами. Словом, вийшло змістовно, рекомендуємо до прочитання.

Інтерв’ю з партнерами — чудова нагода обмінятися корисним досвідом щодо ведення бізнесу. Цього разу ми дистанційно поспілкувалися з Нестором Копитком, співзасновником і директором з маркетингу компанії Zrobleno Solutions. Партнер розповів, про що хотів би знати на початку свого бізнесу, як долає перешкоди зараз та що насправді криється за хмарними міфами.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись