Вадим Яремчук: Просто станьте партнером або клієнтом Tucha

  1. Головна
  2. Блог
  3. Інтерв'ю
  4. Вадим Яремчук: Просто станьте партнером або клієнтом Tucha
Категорії

Наш давній партнер Вадим Яремчук — технічний керівник компанії «Б.В. Лайн», яка надає послуги клієнтам уже впродовж 25 років. На яких принципах ґрунтується робота «Б.В. Лайн» та яку роль у ній відіграють хмари? І чому наш партнер обрав для співпраці саме Tucha? Ми поспілкувалися з Вадимом і дізналися відповіді на ці та інші питання. 

Про себе та компанію:

Вадиме, розкажіть трішки про себе і свою компанію: як давно Ви відкрили свій бізнес, чим займається компанія, хто Ваші клієнти:

Компанія «Б.В. Лайн» була заснована в 1995 році групою фахівців з досвідом роботи у впровадженні IT-проектів. Головна мета діяльності підприємства — це продаж закінчених технологічних рішень, пов'язаних з автоматизацією фінансового, бухгалтерського та управлінського обліку.

В якості платформи для реалізації наших проектів ми використовуємо продукти версій «1С:Підприємство» та «BAS», оскільки в концепції продуктів компанії (пов'язаних з автоматизацією діловодства) закладена легкість і швидкість модифікації конфігурації, масштабованість та захищеність інформаційних систем.

Наша компанія входить до Громадської організації «Спілка Автоматизаторів Бізнесу» (САБ), що об'єднує професіоналів в області автоматизації бізнесу, які використовують сучасні програмні продукти і платформи для автоматизації бізнес-процесів, зокрема програмні продукти і сервіси «BAS», «1С:Підприємство» тощо.

Про знайомство з Tucha:

А як Ви познайомилися з нами? 

Все в цьому житті випадково, але зустріч з Tucha була закономірною. Наша компанія довго шукала оптимальний варіант для перенесення локальної інфраструктури у хмару як для нових, так і для постійних клієнтів. Протестувавши чимало різних можливих рішень (наприклад, від Microsoft Azure, Denovo, Amazon тощо), зупинили свій вибір на хмарних рішеннях компанії Tucha. 

Все в цьому житті випадково, але зустріч з Tucha була закономірною

Чому саме наша компанія? Що посприяло такому рішенню?

На це вплинула ціла низка чинників, зокрема:

  • Оптимальне співвідношення ціна-продуктивність. Це особливо актуально для невеликих компаній на початковому етапі розвитку бізнесу або під час кризи.
  • Відмінна технічна підтримка. Тим більше, слово «підтримка» я б звів у квадрат, оскільки це не просто швидка, грамотна підтримка 24х7, але і максимально чуйна до проблем клієнта, що буває вкрай рідко (з особистого досвіду звернення на різні сапорти).
  • Величезна кількість різних додаткових сервісів дають клієнту можливість вирішити поточні питання, пов'язані з роботою ІТ-інфраструктури компанії.

Насправді, можна до нескінченності розповідати про можливості та переваги хмарних рішень вашої компанії, але найкраща порада — просто станьте партнером або клієнтом Tucha. Що, власне, і зробила наша компанія.

Про хмари:

Чи траплялися Вам які-небудь хмарні міфи?

Звичайно, у своїй практиці наша компанія, як і будь-яка інша, що має відношення до хмарних технологій, регулярно стикається з різного роду міфами. Наприклад, що це — не надійно, дорого, «а раптом завтра прийдуть і все заберуть»… Причиною таких міфів, в першу чергу, є страхи, породжені нестатком інформації технічного характеру, а також закостенілістю мислення керівників деяких компаній. 

А як усе є насправді? Які переваги отримала Ваша компанія завдяки співпраці з Tucha та впровадженню хмарних рішень у роботу?

Завдяки партнерській програмі і широкому спектру хмарних рішень, які надає Tucha, наша компанія вийшла на новий етап розвитку бізнесу та суттєво розширила асортимент і якість послуг, що надаються клієнтам з малого та середнього бізнесу. А найголовніше — наші клієнти отримали:

  • значну економію коштів;
  • можливість безпечного доступу до своєї інформаційної бази з будь-якої точки світу;
  • підвищену надійність збереження даних; 
  • цілодобову технічну підтримку. 

Особливо актуальним це стало в умовах введення карантину, викликаного пандемією коронавірусу (COVID-19). Хмарні рішення можуть стати єдиним доступним варіантом роботи для співробітників компанії.

Завдяки партнерській програмі і широкому спектру хмарних рішень, які надає Tucha, наша компанія вийшла на новий етап розвитку бізнесу…

Поділіться порадою з тими, хто ще не перейшов у хмари:

Найшвидше, я б поставив їм питання: «А чому ви і досі не перейшли у хмари?», аби зрозуміти, що все ж таки стримує користувачів прийняти єдино правильне рішення, а саме перенести свою локальну ІТ-інфраструктуру у хмару. А вже потім, почувши відповідь, з імовірністю у 99% запропонував би їм хмари від Tucha.

А ось вірш від партнера:

Люблю я Tucha… Спросите, за что???
За то, что с ней всегда легко
Решать проблемы, а тебе —
Спокойно спать всегда в тепле,
Знать, что всегда в любой момент
Работать сможешь ты в момент…

 

Дякуємо Вадиму за плідне партнерство і теплі слова. І, звичайно ж, окрема подяка за творчість, присвячену нашій компанії. :) Раді бути корисними! Бажаємо команді «Б.В. Лайн» успіхів і нових можливостей для розвитку, незалежно від зовнішніх умов. 

Поділитися:
Статті по темі

Як хмари допомагають у посиленні захисту даних та чому наші партнери рекомендують використовувати їх в роботі своїм клієнтам? Щоб дізнатися відповіді на ці питання, скористалися нагодою поспілкуватися з партнеркою Мариною Бурдановою, керівницею відділу продажів компанії БВК-Софт. З пані Мариною ми активно співпрацюємо вже досить давно, і нещодавнє спілкування присвятили обговоренню теми посилення безпеки даних.

Компанія Smart працює у місті Кам’янець-Подільський та спеціалізу-ється на автоматизації бізнес-процесів, продажі та супроводі систем документообігу та подачі звітності, наданні інших поширених ІТ-послуг. Під час нещодавньої бесіди Юрій Завальський, керівник компанії, розповів про один з найбільш частих запитів від клієнтів — організацію віддаленої роботи, для вирішення якого корисні хмари. Також партнер з власного досвіду розповів про дієві способи залучення клієнтів, роль партнерів у веденні бізнесу та поділився порадою щодо того, як не втрачати натхнення вести діяльність далі.

Під час нещодавнього візиту до Львова ми відвідали нашого давнього та надійного партнера — компанію Auspex і мали нагоду особисто поспілкуватися з її керівником Ігорем Королем. Ігор розповів про істинні цінності та місію своєї компанії, а також про власний шлях у кар’єрі з його помилками та уроками. Крім цього, партнер поділився успішним досвідом використання хмарних рішень і окреслив бізнес-задачі, вирішенню яких щонайкраще сприяють хмари. Вийшло щиро та, як завжди, корисно.

Віталій розповів, коли та як розпочався його кар’єрний шлях, які фатальні помилки траплялися у цей період та які інструменти допомогли подолати їх наслідки та запобігти повторенню у майбутньому. Також наш партнер поділився думкою про незамінну користь хмар для сучасного ведення бізнесу. Особливо цінні поради Віталій надав початківцям в ІТ-галузі, які бажають розвиватися і ставати професіоналами. Словом, вийшло змістовно, рекомендуємо до прочитання.

Інтерв’ю з партнерами — чудова нагода обмінятися корисним досвідом щодо ведення бізнесу. Цього разу ми дистанційно поспілкувалися з Нестором Копитком, співзасновником і директором з маркетингу компанії Zrobleno Solutions. Партнер розповів, про що хотів би знати на початку свого бізнесу, як долає перешкоди зараз та що насправді криється за хмарними міфами.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись