Сергій Комков: Без хмар вже ніяк

  1. Головна
  2. Блог
  3. Інтерв'ю
  4. Сергій Комков: Без хмар вже ніяк
Категорії

Під час візиту до Чернівців на семінар «Анатомія бізнесу», що відбувся у квітні цього року, ми познайомилися із Сергієм Комковим, власником компанії Photorar. Змістовна розмова перетворилася у співпрацю, тож ми скористалися нагодою взяти інтерв’ю у нашого нового партнера.

sergey_komkov_interview_2
Про себе і компанію

Розкажіть трохи про себе та свою компанію: як давно Ви відкрили свій бізнес, чим займається компанія:

Власною справою я займаюся вже 3 роки. Ми створюємо проекти з віртуальної і доповненої реальності у галузі архітектури та розробляємо мобільні додатки.
 

Факапи і життєві уроки
Поради, які Ви могли б дати тим, хто лише починає свій професійний шлях:
Ніколи не зупинятися, робити те, що вам подобається, і займатися виключно тим, у чому розбираєтесь. Не потрібно занурюватись у ті сфери, в яких вам буде складно розібратися.

Чи були помилки, яких Ви припускалися під час ведення власної справи?

Так, дійсно, помилки були. Але без них не було б прогресу, тож добре, що вони траплялися. Помилки й наразі бувають, і я не можу сказати, що перестав турбуватися про них.
 

Корисні навички та риси характеру, які допомагають Вам досягати своїх цілей:

Це завзятість, робота над собою та робота з командою.
 

Головна порада, як реалізувати себе в професії своєї мрії:

Перш за все, обрану професію потрібно позначити як свою мрію і рухатися в цьому напрямку, йти до неї. Досягати всього потроху, адже нічого відразу не приходить. Часом, потрібно чимало років витратити, і тільки потім прийти до успіху.
 

Так, дійсно, помилки були. Але без них не було б прогресу…

Про Tucha і партнерство

Поділіться враженнями від знайомства з нами:
Ми познайомилися саме тут, на семінарі «Анатомія бізнесу» у Чернівцях. Просто підійшли один до одного, поспілкувалися і відразу знайшли спільну мову. Насправді, все просто. Потрібно підходити та знайомитися на всіх заходах, розповідати про себе, дізнаватися, хто чим займається. Не обов'язково з якоюсь метою, а хоча б для загального розуміння сфер діяльності, наприклад, які є в тому чи іншому місті.

Про хмари

Розкажіть міфи, які Ви чули про хмари?
Я чув лише один міф, що хмари — це дорого.
 

Чи рекомендуєте Ви використовувати хмарні рішення в роботі? Поділіться порадою з тими, хто ще не перейшов в хмари:

Так, звісно, рекомендую. Без хмар вже ніяк. Щодо поради, то вона така — придбати хмарні сервіси!
 

Щодо поради, то вона така — придбати хмарні сервіси!
 

Дякуємо Сергію Комкову за співпрацю і нагоду плідно поспілкуватися та бажаємо успіхів усій команді Photorar.

Поділитися:
Статті по темі

Як хмари допомагають у посиленні захисту даних та чому наші партнери рекомендують використовувати їх в роботі своїм клієнтам? Щоб дізнатися відповіді на ці питання, скористалися нагодою поспілкуватися з партнеркою Мариною Бурдановою, керівницею відділу продажів компанії БВК-Софт. З пані Мариною ми активно співпрацюємо вже досить давно, і нещодавнє спілкування присвятили обговоренню теми посилення безпеки даних.

Компанія Smart працює у місті Кам’янець-Подільський та спеціалізу-ється на автоматизації бізнес-процесів, продажі та супроводі систем документообігу та подачі звітності, наданні інших поширених ІТ-послуг. Під час нещодавньої бесіди Юрій Завальський, керівник компанії, розповів про один з найбільш частих запитів від клієнтів — організацію віддаленої роботи, для вирішення якого корисні хмари. Також партнер з власного досвіду розповів про дієві способи залучення клієнтів, роль партнерів у веденні бізнесу та поділився порадою щодо того, як не втрачати натхнення вести діяльність далі.

Під час нещодавнього візиту до Львова ми відвідали нашого давнього та надійного партнера — компанію Auspex і мали нагоду особисто поспілкуватися з її керівником Ігорем Королем. Ігор розповів про істинні цінності та місію своєї компанії, а також про власний шлях у кар’єрі з його помилками та уроками. Крім цього, партнер поділився успішним досвідом використання хмарних рішень і окреслив бізнес-задачі, вирішенню яких щонайкраще сприяють хмари. Вийшло щиро та, як завжди, корисно.

Віталій розповів, коли та як розпочався його кар’єрний шлях, які фатальні помилки траплялися у цей період та які інструменти допомогли подолати їх наслідки та запобігти повторенню у майбутньому. Також наш партнер поділився думкою про незамінну користь хмар для сучасного ведення бізнесу. Особливо цінні поради Віталій надав початківцям в ІТ-галузі, які бажають розвиватися і ставати професіоналами. Словом, вийшло змістовно, рекомендуємо до прочитання.

Інтерв’ю з партнерами — чудова нагода обмінятися корисним досвідом щодо ведення бізнесу. Цього разу ми дистанційно поспілкувалися з Нестором Копитком, співзасновником і директором з маркетингу компанії Zrobleno Solutions. Партнер розповів, про що хотів би знати на початку свого бізнесу, як долає перешкоди зараз та що насправді криється за хмарними міфами.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись