Олександр Дроздов: Ми намагаємося співпрацювати з лідерами ринку, тому звернулися в Tucha

  1. Головна
  2. Блог
  3. Інтерв'ю
  4. Олександр Дроздов: Ми намагаємося співпрацювати з лідерами ринку, тому звернулися в Tucha
Категорії

У сучасному світі обставини безперервно змінюються. Те, що залишається незмінним, — це наша традиція проводити інтерв'ю з партнерами. ;-) Цього місяця ми поспілкувалися з давнім партнером Tucha Олександром Дроздовим, комерційним директором компанії «Камала Софт». Олександр розповів нам про те, яку користь приносить його компанія різним напрямам бізнесу, які вміння допомагають впевнено досягати своїх цілей та чому використання хмарних рішень — завжди плюс для бізнесу.

Про себе та компанію:
  • Розкажіть трішки про свою компанію: який головний напрям діяльності «Камала Софт», хто Ваші клієнти:
Олександр Дроздов

Наша компанія допомагає побудувати ефективну систему керування підприємством та автоматизувати всі аспекти її роботи за допомогою комплексних систем для керування бізнесом.

Серед наших клієнтів здебільшого представники середнього та великого бізнесу з різних сфер діяльності: будівництво, торгівля, виробництво, фінанси і сервіс.

Ми є розробниками системи для автоматизації будівельних компаній — «Камала. Будівництво», ефективність якої вже оцінили багато будівельних холдингів.

Нещодавно лінійка програмних продуктів «Камала» поповнилася новим рішенням — «Камала. Нерухомість», призначеним для автоматизації роботи підприємств, які займаються продажем будь-яких видів нерухомості.

Факапи та життєві уроки:
  • Про які важливі речі Ви хотіли б знати на початку своєї кар'єри:

80% часу необхідно слухати свого клієнта і тільки 20% — продавати.

  • Які помилки були на Вашому професійному шляху? Що корисного отримали завдяки їм?

Не можна осягнути неосяжне. У всіх компаній буває такий період, коли з радістю берешся за будь-який проект, котрий підвернувся. З часом приходить розуміння того, що важливо усвідомлювати свої сильні та слабкі сторони, вибрати цільовий сегмент ринку, який дозволяє максимально реалізувати свої переваги.

  • Про які речі з часом перестала турбуватися Ваша команда?

Згодом ми переглянули свої погляди на роботу всередині команди та з клієнтами загалом. Тепер не тільки клієнти вибирають нас, але і ми вибираємо, з ким працювати. Наша мета — максимально якісно та швидко вирішити задачу клієнта, і, якщо ми бачимо, що компанія, яка звернулася до нас, не стосується нашого профілю, ми переспрямуємо клієнта до партнера, що спеціалізується на даній тематиці.

  • Розкажіть про корисні якості та вміння, які допомагають Вам досягати своїх цілей:

Це гнучке мислення, швидка реакція на зовнішні фактори та вміння говорити з клієнтом «однією мовою».

  • Поділіться головною радою, як реалізувати себе в професії:

Постійно розвивайтесь та вдосконалюйте свої навички!

З часом приходить розуміння того, що важливо усвідомлювати свої сильні та слабкі сторони, вибрати цільовий сегмент ринку, який дозволяє максимально реалізувати свої переваги

Про Tucha і партнерство:
  • Розкажіть, чому Ви вирішили стати партнерами Tucha:

Ми завжди намагаємося співпрацювати з лідерами ринку в своїх сегментах, тому і звернулися в Tucha.

  • Поділіться враженнями від партнерства з нами:

На поточний момент Tucha ні разу не підвела нас, всі наші запити оброблялися швидко та якісно.

Ми завжди намагаємося співпрацювати з лідерами ринку в своїх сегментах, тому і звернулися до Tucha

Про хмари:
  • Назвіть міфи про використання хмарних рішень, які виявилися неправдою:

Сьогодні міфів, пов'язаних з використанням хмарних рішень в бізнесі, практично не залишилося. Раніше зустрічалася така інформація, що хмари — це небезпечно та дорого, проте ці міфи з часом розвіялися.

  • Які існують головні причини використовувати хмари в бізнесі?

Переваги хмар — це:

  • Безпека та надійність.
  • Заощадження коштів, оскільки утримання власного сервера та відповідного фахівця вимагає великих фінансових вкладень.
  • Швидкий старт і технічна підтримка з боку провайдера.
  • Поділіться порадою з тими, хто ще не перейшов у хмари:

Якщо є сумніви, переходити у хмари або ні, протестуйте хмарні сервери від Tucha та оцініть їх переваги самостійно.

Якщо є сумніви, переходити у хмари або ні, протестуйте хмарні сервери від Tucha та оцініть їх переваги самостійно


 

Ось таким корисним вийшло наше інтерв'ю. Ми вдячні Олександру за бесіду та довірче партнерство. Щиро бажаємо команді «Камала Софт» подальших успіхів у розвитку! 

Поділитися:
Статті по темі

Як хмари допомагають у посиленні захисту даних та чому наші партнери рекомендують використовувати їх в роботі своїм клієнтам? Щоб дізнатися відповіді на ці питання, скористалися нагодою поспілкуватися з партнеркою Мариною Бурдановою, керівницею відділу продажів компанії БВК-Софт. З пані Мариною ми активно співпрацюємо вже досить давно, і нещодавнє спілкування присвятили обговоренню теми посилення безпеки даних.

Компанія Smart працює у місті Кам’янець-Подільський та спеціалізу-ється на автоматизації бізнес-процесів, продажі та супроводі систем документообігу та подачі звітності, наданні інших поширених ІТ-послуг. Під час нещодавньої бесіди Юрій Завальський, керівник компанії, розповів про один з найбільш частих запитів від клієнтів — організацію віддаленої роботи, для вирішення якого корисні хмари. Також партнер з власного досвіду розповів про дієві способи залучення клієнтів, роль партнерів у веденні бізнесу та поділився порадою щодо того, як не втрачати натхнення вести діяльність далі.

Під час нещодавнього візиту до Львова ми відвідали нашого давнього та надійного партнера — компанію Auspex і мали нагоду особисто поспілкуватися з її керівником Ігорем Королем. Ігор розповів про істинні цінності та місію своєї компанії, а також про власний шлях у кар’єрі з його помилками та уроками. Крім цього, партнер поділився успішним досвідом використання хмарних рішень і окреслив бізнес-задачі, вирішенню яких щонайкраще сприяють хмари. Вийшло щиро та, як завжди, корисно.

Віталій розповів, коли та як розпочався його кар’єрний шлях, які фатальні помилки траплялися у цей період та які інструменти допомогли подолати їх наслідки та запобігти повторенню у майбутньому. Також наш партнер поділився думкою про незамінну користь хмар для сучасного ведення бізнесу. Особливо цінні поради Віталій надав початківцям в ІТ-галузі, які бажають розвиватися і ставати професіоналами. Словом, вийшло змістовно, рекомендуємо до прочитання.

Інтерв’ю з партнерами — чудова нагода обмінятися корисним досвідом щодо ведення бізнесу. Цього разу ми дистанційно поспілкувалися з Нестором Копитком, співзасновником і директором з маркетингу компанії Zrobleno Solutions. Партнер розповів, про що хотів би знати на початку свого бізнесу, як долає перешкоди зараз та що насправді криється за хмарними міфами.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись