Оксана Крук: Разом з Tucha ми можемо запропонувати замовникам набагато більше

  1. Головна
  2. Блог
  3. Інтерв'ю
  4. Оксана Крук: Разом з Tucha ми можемо запропонувати замовникам набагато більше
Категорії

Інтерв'ю з партнерами Tucha — наша чудова щомісячна традиція. Цього разу про уроки в бізнесі, про важливі звички, які допомагають досягати цілей, та про користь партнерства ми поговорили з Оксаною Крук, Account Manager'ом компанії Wise IT. А ще Оксана поділилася порадами, як реалізувати себе в кар'єрі та досягати відмінних результатів в роботі.

Про себе і компанію:
  • Оксана, розкажіть трішки про себе та свою компанію: який напрям діяльності Wise IT, хто Ваші клієнти:
Оксана Крук

Wise IT — український IT-інтегратор, який пропонує повний спектр IT-послуг та комплексні рішення будь-якої складності. Компанія є партнером Google, VMware, Huawei, Autodesk, Cisco, Dell, HPE та інших вендорів. Серед клієнтів — ПриватБанк, StarLightMedia, Нова Пошта, TUI, rabota.ua, ProZorro.Sale, Укргідроенерго та багато інших.

Компанія Wise IT вийшла на ринок у 2017 році з командою фахівців, за спиною яких — 15-річний досвід у створенні та підтримці IT-інфраструктур.

Про уроки в житті та бізнесі:
  • Про які важливі речі Ви хотіли б знати на початку своєї кар'єри?

За три роки роботи в компанії я зрозуміла, що менеджер повинен бути не просто зацікавленим, а натхненним своєю справою, людьми та атмосферою в компанії. Якщо співробітник вірить у те, що його дії мають сенс, то ці переконання дійсно позитивно впливають на результати.

  • Чи існують речі, про які Ви з плином часу перестали турбуватися?

Я взагалі з часом перестала турбуватися. ;-)

  • Розкажіть про корисні уміння, які допомагають в бізнесі та в роботі з клієнтами зокрема:

Серед корисних умінь можу виділити такі: бути злегка психологом, розуміти потреби клієнтів, підбирати необхідні рішення та ефективно відстоювати інтереси компанії.

  • Поділіться порадами про те, як реалізувати себе в обраній професії:

Головні рекомендації — постійно бути в русі, здобувати нові знання та вдосконалювати свої вміння.

...менеджер повинен бути не просто зацікавленим, а натхненним своєю справою, людьми та атмосферою в компанії

Про Tucha і партнерство:
  • Що стало вирішальним фактором для початку співпраці з Tucha? Які враження у Вас від партнерства з нами?

Цінність Wise IT для замовників, в першу чергу, полягає у тому, що компанія може вирішувати нестандартні задачі, а не лише продавати готові продукти. Разом з Tucha ми можемо запропонувати замовникам набагато більше. Це і стало головною причиною початку партнерства з Tucha.

Щодо вражень від співпраці, вони тільки позитивні. :-)

Разом з Tucha ми можемо запропонувати замовникам набагато більше

Про хмари:
  • Поділіться найбільш частими міфами про хмари:

Міфів, пов'язаних з використанням хмарних рішень в бізнесі, стає все менше. Серед тих, які зустрічалися раніше: хмари — це дорого, складно і не завжди безпечно. Насправді, все зовсім навпаки.

  • Які причини застосовувати хмарні рішення в бізнесі можете назвати? Поділіться радою з тими, хто і досі не перейшов у хмари:

Переваг у використанні хмар чимало, а в умовах карантину їх ще більше. Завдяки хмарам можна легко та швидко організувати віддалений формат роботи практично для будь-якої компанії. Крім того, хмарні рішення дозволяють надійно розміщувати важливі дані та додатково убезпечити їх від доступу сторонніх осіб, що важливо як для великих компаній, так і для малого бізнесу.

А порада така: переходьте у хмари, щоб мати доступ до робочих даних та програм з будь-якого куточка світу! Адже це як ніколи актуально.

 


 

Ось таким коротким, але насиченим практичними рекомендаціями вийшло наше інтерв'ю. Дякуємо Оксані за бесіду, а всій команді Wise IT — за активну співпрацю. Бажаємо подальших успіхів та реалізації всіх задуманих планів!

Поділитися:
Статті по темі

Як хмари допомагають у посиленні захисту даних та чому наші партнери рекомендують використовувати їх в роботі своїм клієнтам? Щоб дізнатися відповіді на ці питання, скористалися нагодою поспілкуватися з партнеркою Мариною Бурдановою, керівницею відділу продажів компанії БВК-Софт. З пані Мариною ми активно співпрацюємо вже досить давно, і нещодавнє спілкування присвятили обговоренню теми посилення безпеки даних.

Компанія Smart працює у місті Кам’янець-Подільський та спеціалізу-ється на автоматизації бізнес-процесів, продажі та супроводі систем документообігу та подачі звітності, наданні інших поширених ІТ-послуг. Під час нещодавньої бесіди Юрій Завальський, керівник компанії, розповів про один з найбільш частих запитів від клієнтів — організацію віддаленої роботи, для вирішення якого корисні хмари. Також партнер з власного досвіду розповів про дієві способи залучення клієнтів, роль партнерів у веденні бізнесу та поділився порадою щодо того, як не втрачати натхнення вести діяльність далі.

Під час нещодавнього візиту до Львова ми відвідали нашого давнього та надійного партнера — компанію Auspex і мали нагоду особисто поспілкуватися з її керівником Ігорем Королем. Ігор розповів про істинні цінності та місію своєї компанії, а також про власний шлях у кар’єрі з його помилками та уроками. Крім цього, партнер поділився успішним досвідом використання хмарних рішень і окреслив бізнес-задачі, вирішенню яких щонайкраще сприяють хмари. Вийшло щиро та, як завжди, корисно.

Віталій розповів, коли та як розпочався його кар’єрний шлях, які фатальні помилки траплялися у цей період та які інструменти допомогли подолати їх наслідки та запобігти повторенню у майбутньому. Також наш партнер поділився думкою про незамінну користь хмар для сучасного ведення бізнесу. Особливо цінні поради Віталій надав початківцям в ІТ-галузі, які бажають розвиватися і ставати професіоналами. Словом, вийшло змістовно, рекомендуємо до прочитання.

Інтерв’ю з партнерами — чудова нагода обмінятися корисним досвідом щодо ведення бізнесу. Цього разу ми дистанційно поспілкувалися з Нестором Копитком, співзасновником і директором з маркетингу компанії Zrobleno Solutions. Партнер розповів, про що хотів би знати на початку свого бізнесу, як долає перешкоди зараз та що насправді криється за хмарними міфами.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись