З Днем Незалежності, друзі!

  1. Головна
  2. Блог
  3. Свята
  4. З Днем Незалежності, друзі!
Категорії

Незалежній Україні — 30!

Вітаємо кожного, хто є частиною цієї історії. Які б віхи не проходила країна за цей час, вона встояла.

Докладаймо разом ще більше зусиль, аби зробити теперішнє кращим для себе, а майбутнє — для нащадків.

Цінуймо, оберігаємо та вкладаймо свої вміння і любов у розвиток і становлення нашої країни.

Україно, міцній попри всі негаразди.

А всіх українців — зі святом!

Незалежній Україні — 30
Поділитися:
Статті по темі

20 липня Tucha виповнюється 18 років! І хоча вкотре День народження зустрічаємо в непростих умовах, але головне є незмінним: навіть у мінливі часи поруч з нами залишаєтесь ви — наші клієнти, партнери, друзі компанії.

Цьогоріч свято вкотре проходить для нас не так, як мріяли. Та, попри все, пам’ятаймо: ми, українці, є головною підтримкою один для одного. І сьогодні як ніколи потрібна наша згуртованість, людяність, витримка.

З прийдешнім Новим роком, друзі!

Триває надскладний час для українців. Але він неодмінно мине, і на зміну йому прийдуть мирне життя, відбудова, засвоєння досвіду та нові можливості. Нехай 2023 рік принесе омріяну перемогу. Головне — бережімо себе та рідних і докладаймося до боротьби кожен на своєму місці. Тримаємося разом, дякуємо всім, хто виборює краще майбутнє позамежною ціною, допомагаємо та все здолаємо.

Річниця ще ніколи не була такою складною. Попри війну та її наслідки, попри перебування команди у різних куточка континенту та життєві обставини, Tucha продовжує працювати. Адже незмінним залишається наше прагнення бути корисними та допомагати клієнтам у стабільній та безпечній роботі бізнесу. І на цій точці контролю традиційно хочемо подякувати всім, хто залишається поруч, а також підбити підсумки та окреслити напрям розвитку надалі, наскільки це зараз можливо.

Цьогоріч свято окроплене кров’ю воїнів і мирних жителів України, позначене боротьбою за свободу та вільне життя. Нехай Великдень принесе нам якнайшвидшу перемогу над ворогом, відродження та оновлення нашої країни.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись