Новий веб-інтерфейс для роботи з електронною поштою

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Новий веб-інтерфейс для роботи з електронною поштою
Категорії
Привіт друзі!

У нас є гарні новини для всіх клієнтів, які користуються послугою TuchaHosting: тепер для роботи з електронною поштою в браузері можна використовувати не тільки старий добрий RoundCube, а й більш сучасне додаток, яке називається RainLoop.
Щоб використовувати його, можна відразу направити свій браузер за адресою, який відповідає використовуваному Вами поштового сервера, додавши до нього префікс webmail. Наприклад, для користувачів поштового сервера ths3.tucha.ua адреса буде webmail.ths3.tucha.ua, для користувачів сервера ths4.tucha.uawebmail.ths4.tucha.ua і так далі.

Далі потрібно лише ввести свої адресу та пароль від поштової скриньки:

Novyj veb-interfejs dlya raboty s elektronnoj pochtoj_2

Якщо ви звикли заходити в інтерфейс керування електронною поштою через панель управління ISPmanager, робіть все як завжди, але тепер можна скористатися звичним додатком RoundCube або спробувати RainLoop:

Novyj veb-interfejs dlya raboty s elektronnoj pochtoj_3

Дизайн інтерфейсу RainLoop більш сучасний, він відмінно вписується як в монітор комп'ютера, так і в екранчик смартфона.

Novyj veb-interfejs dlya raboty s elektronnoj pochtoj_4

Текстовий редактор більш функціональний, а щоб вставити зображення з буфера обміну (наприклад, знімок екрана, збережений туди натисканням клавіші PrintScreen), досить натиснути в потрібному місці комбінацію клавіш Shift + Insert або Ctrl + V.

Novyj veb-interfejs dlya raboty s elektronnoj pochtoj_5

При бажанні можна налаштувати інтерфейс відповідно до власних уявлень про прекрасне, вибрати тему оформлення, мову локалізації та параметри відображення інформації:

Novyj veb-interfejs dlya raboty s elektronnoj pochtoj_6

Ми щиро сподіваємося на те, що вам сподобається взаємодіяти з RainLoop.
Бажаємо, щоб ваші кореспонденти завжди оперативно і детально відповідали на ваші повідомлення, а нові повідомлення в папці «Вхідні» були тільки з хорошими новинами!

Поділитися:
Статті по темі

Сьогодні продовжимо розвивати тему швидких віртуальних серверів і розглянемо, як організувати поштовик на VPS

Можливо, ви стали жертвою спуфінгу. Але про це трохи пізніше, а поки що не поспішайте панікувати. Може, ви просто неправильно оформляєте листи, тим самим збентежуючи спам-фільтр. Загалом про все по порядку

Що робити одразу після купівлі хмари? Де отримати реквізити доступу, як підключитися до віртуального сервера та перенести на нього необхідні програми і дані? Ці та інші схожі питання можуть виникнути, якщо ви вперше замовили віртуальну машину і тільки починаєте роботу у хмарі. 

Завантажуйте чек-лист — практичний та корисний інструмент, що допоможе зробити зважений вибір. Обов'язково ставте питання з переліку потенційним постачальникам, позначайте відповіді в таблиці та вибирайте найкращий варіант за найважливішими для вас критеріями.

При роботі користувачів на віртуальних серверах важливим аспектом є правильне завершення робочого сеансу. Від цього значно залежить безпека і цілісність даних, а також продуктивність роботи самого сервера. У статті розглянемо докладніше, що слід зробити перед виходом з сервера, як коректно завершити сеанс та яких ризиків це допоможе уникнути надалі. 

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись