Tucha на семінарі «Анатомія бізнесу» у Чернігові

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Tucha на семінарі «Анатомія бізнесу» у Чернігові
Категорії

Тривають завершальні заходи «Анатомії бізнесу» у межах осіннього сезону семінарів. 26 листопада 2019 року у Чернігові наші партнери Бітрікс24 та RUBICON провели захід «Анатомія бізнесу: складові успішного бізнесу в 2020», на якому досвідом поділилися представники BogushTime, Board, Teplyakov Consulting, Chatbot Assistant, StreamTelecom, RUBICON і Бітрікс24.

у Чернігові з партнером RUBICON

Учасники семінару дізналися про те, як показати клієнту, що йому дійсно потрібна ваша послуга, як полегшити життя за допомогою IP-телефонії, що таке квантовий стрибок у досягненнях, як отримати максимум користі від чат-ботів та багато про що ще.

Ми також знайомили слухачів з рішенням, яке допомагає спростити ведення бізнесу та покращити роботу, і це — хмарні сервіси. Розповіли, у чому їх користь та для вирішення яких саме задач вони підійдуть якнайкраще. А наприкінці дня розіграли традиційні подарунки, серед яких — грошові сертифікати на наші сервіси та фірмові чашки з логотипом Tucha.

Щасливчики, які стали власниками сертифікатів, і всі, хто теж зацікавлений у кращих ІТ-рішеннях для свого бізнесу, — чекаємо на вас у родині Tucha!

Дякуємо організаторам семінару за запрошення, купу корисної інформації і тепле спілкування! Чекаємо на нові зустрічі, а поки що готуємось до завершального семінару «Анатомії бізнесу», що відбудеться 28 листопада у Харкові.

Поділитися:
Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись