Відбувся другий вебінар, присвячений TuchaKube: «Прискорюємо розробку за допомогою CI/CD. Метод GitOps»

  1. Головна
  2. Блог
  3. Хмарні сервіси
  4. Відбувся другий вебінар, присвячений TuchaKube: «Прискорюємо розробку за допомогою CI/CD. Метод GitOps»
Категорії

Серія вебінарів про функціонал сервісу надання контейнерної інфраструктури та автоматизації CI/CD-процесів TuchaKube триває. Так, 11 жовтня 2019 року відбувся другий захід під назвою «Прискорюємо розробку за допомогою CI/CD. Метод GitOps». Спікером виступив технічний директор Tucha Володимир Мельник.

На вебінарі Володимир розповів:

  • що таке горизонтальне масштабування;
  • чому воно має бути автоматичним;
  • як реалізується у сервісі TuchaKube;
  • які показники збирає та вміє відображати платформа TuchaKube;
  • яким чином можна відслідковувати показники за допомогою системи моніторингу Prometheus та системи візуалізації Grafana.

Якщо ви не встигли потрапити на онлайн-трансляцію вебінару, є чудова нагода переглянути його у записі на нашому YouTube-каналі.

А ми вже готуємо для вас наступні вебінари, присвячені іншому, не менш корисному функціоналу TuchaKube. Тож слідкуйте за майбутніми подіями!
Якщо у вас виникли питання або потрібна консультація, телефонуйте або пишіть нам. Ми на зв’язку 24/7, тож завжди радо допоможемо!

 

 

Поділитися:
Статті по темі

У минулу п’ятницю, 13 вересня 2019 року, відбувся вебінар «TuchaKube: хостинг у хмарі з автоматичним CI/CD», спікером якого виступив...

Відтепер усім користувачам доступна послуга із запуску програмних додатків у хмарі контейнерів від Tucha. Цю можливість реалізує платформа TuchaKube, що...

Запрошуємо на вебінар Зустрічайте важливу новину! Донедавна послуга контейнерної інфраструктури від Tucha.ua була доступною...

Продовжуємо знайомитися з потужними можливостями сервісу TuchaKube та особливостями її роботи. У попередній статті ми писали про те, як виникла ідея створити платформу для автоматизації CI/CD-процесів, хостингу додатків та їх даних у хмарі контейнерів, а також з чого вона складається та які задачі вирішує. Наразі розповідаємо та показуємо, як саме працює інноваційне рішення.

Друзі, якщо ви розробляєте власні вебдодатки, функціонал та код яких постійно змінюється, сервіс TuchaKube обов’язково стане вам у пригоді.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись