TuchaBit: швидкі, безпечні та економні хмарні сервери в Україні для проектів на Windows

  1. Головна
  2. Блог
  3. Хмарні сервіси
  4. TuchaBit: швидкі, безпечні та економні хмарні сервери в Україні для проектів на Windows
Категорії

Наш новий сервіс TuchaBit — це хмарні сервери для проектів на Windows, розміщені в Україні. Рішення розроблено спеціально для тих, кому не критично розміщення за кордоном.


Використовувати TuchaBit можна по-різному:

 

  • Організувати звичну роботу в програмах, в яких ви працюєте зараз. Співробітникам не доведеться вивчати нові інструменти або освоювати нові навички. Вони просто продовжать роботу, як і раніше. Тільки тепер ваші програми і документи будуть в хмарі, в безпеки і доступні в будь-якій точці світу, де є інтернет.
  • Винести в хмару 1С: Підприємство, CRM, ERP або інші системи з важливими даними, які ви використовуєте для роботи.
  • Працювати з ПО для фінансового обліку та програмами типу «клієнт-банк». Це зручно, коли є необхідність тримати руку на пульсі і контролювати фінансову складову бізнесу завжди і всюди.
  • Зручно використовувати будь-які програми, які працюють на операційній система Windows.
     

У вартість кожного сервера вже входить ліцензія Windows Server Datacenter. Ліцензії термінального доступу можна взяти в оренду або використовувати свої.

Гарантія доступності — 99,9%.

Почати працювати з TuchaBit легко. Щоб перенести роботу в хмару, часто вистачає декількох годин. Тобто, вже сьогодні ви можете почати роботу в хмарі.

Як почати використовувати TuchaBit

Перейдіть на сторінку TuchaBit і ознайомтеся з усіма перевагами сервісу.

Далі виберіть тариф, який підходить для вашого бізнесу або проекту.

тарифи

Також ви можете зібрати індивідуальну конфігурацію. Використовуйте для цього простий калькулятор, який інтегрований в сторінку.

калькулятор

Вибрані дані автоматично підставляються в форму. Вам потрібно буде тільки заповнити поля, що залишились і натиснути кнопку замовлення.

Якщо складно зробити вибір

Буває, що відразу складно визначити, який саме тариф потрібен для вирішення задачі. В цьому немає нічого страшного. Всі завдання можна вирішити, а ми готові допомогти.

На першому екрані сторінки є форма для зворотного зв'язку. Використовуйте її, щоб описати свою задачу або просто замовити консультацію, ми зв'яжемося з вами і обов'язково підберемо рішення.

допомога

Якщо у вас залишилися питання або ви хочете розповісти про окремому завданні, але не хочете використовувати форму на сайті, телефонуйте на номер +380 44 583-5-583 або пишіть на адресу sales@tucha.ua. Ми раді вам 24/7.

Поділитися:
Статті по темі

Вибір віддалених серверів стає все ширшим. Як серед усього різноманіття вибрати найбільш влучне рішення для своєї задачі? Пропонуємо разом розібратися у видах віддалених серверів, які ми пропонуємо до оренди своїм клієнтам, і з’ясувати, в яких випадках найбільш корисними будуть віртуальні машини з їх вагомими перевагами, а коли є сенс звернути увагу на фізичні сервери.

Поки що не придумали нічого більш надійного для роботи сайтів, ніж розміщення їх у хмарах. Та як організувати хмарний хостинг і що для цього потрібно? З чого почати та на які важливі аспекти звернути увагу? Ми регулярно отримуємо такі запити від клієнтів і допомагаємо швидше зорієнтуватися у вирішенні цієї задачі за допомогою розгорнутих матеріалів у блозі Tucha. А наразі зібрали всі корисні статті в одній, аби під рукою завжди був покроковий гайд. Користуйтеся!

Віддалені сервери — поняття не нове, але часом їх вибір може здатися непростою задачею. Віртуальні та фізичні, гнучкі конструктори і ті, що складаються зі збалансованих наборів ресурсів, з дата-центрами в Україні або за кордоном... Чим усі вони відрізняються та на чому зупинити вибір? Ділимося головною інформацією про сервіси Tucha, на базі яких доступна оренда віртуальних та фізичних серверів. Стаття допоможе краще зорієнтуватися та більш усвідомлено визначити, який саме із сервісів підійде для вирішення тієї чи іншої задачі.

Інтернет-торгівля швидко поширюється світом. Вже понад 70% покупців надають перевагу онлайн-магазинам. Чималою мірою успіх e-shop залежить від швидкості завантаження сайту...

У будь-якого стартапера виникає питання: як зменшити фінансові вкладення і збільшити свої шанси на створення успішного проекту? Ми розібралися у цьому та пропонуємо свою відповідь — хмарні технології

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись