Tucha на BIT-2019

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Tucha на BIT-2019
Категорії

19 вересня у столиці відбувся Міжнародний ІТ-форум BIT-2019, присвячений інфокомунікаціям та хмарним сервісам. Звісно, ми не оминули увагою таку подію і взяли в ній активну участь.

Tucha na BIT-2019_8-min

День видався феєричним, адже ми презентували нашу головну новину та водночас важливий крок для всього хмарного ринку України — запуск сервісу надання контейнерної інфраструктури та автоматизації CI/CD-процесів TuchaKube.

Tucha na BIT-2019_15-min

Наш технічний директор Володимир Мельник виступив на форумі з доповіддю «TuchaKube: горизонтально-масштабований хостинг з підтримкою автоматизації розробки, тестування та публікації веб-додатків у хмарі», де розкрив основні можливості, переваги та особливості застосування платформи. До речі, якщо ви не потрапили на BIT-2019, є чудова нагода переглянути виступ Володимира Мельника на сторінці у Фейсбуці. А ще дізнатися більше та побачити, як працює платформа TuchaKube, можна з нашого нещодавнього вебінару.

Tucha na BIT-2019_12-min

Окрім цього, на нашому YouTube-каналі ви знайдете інші повчальні та ознайомлювальні відео щодо контейнерної інфраструктури та сервісу TuchaKube. Канал буде поповнюватися новими відео, тож підписуйтесь, щоб нічого не пропустити!

Tucha na BIT-2019_10-min

Після доповіді усі зацікавлені зібралися коло нашого стенду, де Володимир продемонстрував роботу платформи, відповів на запитання слухачів і ближче познайомив їх з перевагами сервісу.

Tucha na BIT-2019_9-min

Втім, учасників заходу коло стенду Tucha наша команда збирала впродовж усього дня, адже виглядали ми, як завжди, яскраво. :) Багато спілкувалися, обговорювали хмари та їх користь для вирішення будь-яких задач, а завершили день традиційним розіграшем призів: обрали власників фірмових чашок та цінних грошових сертифікатів. А ще — сертифікату на користування сервісом TuchaKube, аби переможець міг особисто оцінити всі переваги першого в Україні сервісу контейнерної інфраструктури. Тож вітаємо власників призів та чекаємо на щасливчиків у родині Tucha! І, звісно, на всіх тих, хто теж зацікавлений у найкращих рішеннях для бізнесу.

Tucha na BIT-2019_14-min
Tucha na BIT-2019_6-min

Дякуємо організаторам заходу за якісне проведення конференції! Були раді зустріти давніх партнерів та колег і отримати купу нових цікавих знайомств. До нових зустрічей, друзі!

Поділитися:
Статті по темі

Конференції — бути! Але безпечній для всіх її учасників та спікерів. Так вирішили Fest Group — організатори української професійної конференції DevOps Fest 2020 — і провели подію в онлайн-форматі. Попри те, що через карантин дата проведення заходу кілька разів змінювалися, усім охочим все ж вдалося прослухати доповіді від найкращих українських та закордонних ІТ-експертів. DevOps Fest Online 2020 відбувався впродовж двох днів, 5 та 6 червня 2020 року, а її учасники змогли при цьому «stay safe, stay positive, stay educated».

26 лютого 2020 року у Києві відбулася головна подія вітчизняного ІКТ-ринку. Міжнародний Форум BIT&BIS зібрав в РЦ «Ультрамарин» провідних представників галузі. Ми вкотре стали партнерами форуму та взяли у ньому активну участь, тож ділимося враженнями!

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку навесні та влітку 2020 року організовували Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами, добігає кінця. Цей сезон був присвячений вмінню пристосовуватися до змін: власне, завдяки новим умовам і виник формат таких онлайн-заходів. Впродовж цього часу експерти з різних компаній говорили про те, що хвилює підприємців наразі: продажі, маркетинг, комунікації у команді в умовах, що змінилися. 

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку організовують Бітрікс24 і наші спільні партнери впродовж весни та літа 2020 року, триває. 

Все більше конференцій переходять у формат онлайн. Зокрема Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами організували нову серію безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін». Один з таких заходів, «Анатомія змін: Збільшуй продажi без зростання витрат», відбувся 28 травня 2020 року за підтримки компанії Business Inside. Ми також не могли пропустити таку корисну онлайн-конференцію та радо стали її інформаційними партнерами.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись