Ускоряем разработку с помощью CI/CD. Kubernetes. Фишки метода GitOps

  1. Головна
  2. Ускоряем разработку с помощью CI/CD. Kubernetes. Фишки метода GitOps
Категорії
Fіshki metodu GitOps
Приглашаем на второй вебинар из серии «TuchaKube: автоматизация CI/CD-процессов и хостинга приложений в облаке»

На этот раз наш технический директор Владимир Мельник на примере работы с приложением Spring Petclini подробно продемонстрирует мониторинг метрик и автоматическое горизонтальное масштабирование в TuchaKube.

Напомним, что TuchaKube — это платформа для автоматизации CI/CD-процессов, хостинга приложений и их данных в облаке контейнеров. До недавнего времени услуга контейнерной инфраструктуры от Tucha.ua была доступна исключительно для некоторых наших партнеров. И теперь сервис TuchaKube со всеми его яркими возможностями открыто для широкой публики! Поэтому теперь нашим пользователям доступны кластеры Kubernetes в облаке для разработки программных продуктов и строительства высоконагруженных информационных систем.

TuchaKube — облачный хостинг, что упрощает сложное:

  • обеспечивает хостинг веб-приложений и их данных в облаке;
  • автоматизирует компиляцию, тестирование, контейнеризацию, доставку, масштабирование;
  • гарантирует стабильное функционирование.

#kubernetes #docker #git #ceph # s3 #prometheus #grafana # cert-manager #letsencrypt # nginx-ingress # ci-cd #devops #tuchakube

 

 

Поділитися:
Статті по темі

Серія вебінарів про функціонал сервісу надання контейнерної інфраструктури та автоматизації CI/CD-процесів TuchaKube триває. Так, 11 жовтня 2019 року відбувся...

Запрошуємо на вебінар Зустрічайте важливу новину! Донедавна послуга контейнерної інфраструктури від Tucha.ua була доступною...

Реселінг хостингу — це спосіб перепродажу хмарного хостингу, що передбачає оренду сервера у хмарного провайдера для подальшого розміщення на ньому вебпроєктів своїх клієнтів на комерційній основі. Послуга корисна для користувачів, які бажають пропонувати замовникам комплексне рішення та заробляти на наданні хостингу без великих інвестицій у власну ІТ-інфраструктуру. У статті наводимо більше інформації про особливості опції, а також ділимося практичним досвідом реселера, який допоможе дізнатися про переваги та недоліки послуги.

У попередній статті про панель керування вебхостингом DirectAdmin ми робили загальний огляд системи та її призначення. Нині зосередимося докладніше безпосередньо на функціях програмного продукту та алгоритмі дій, який зазвичай потрібно зробити користувачу при роботі з панеллю.

Laravel є популярним open source фреймворком для створення сайтів. Широке застосування програмного продукту обумовлюють переваги, які відрізняють його від CMS. Та для того, аби отримати максимум користі від роботи з вебпроєктами на базі платформи, потрібен надійний хостинг. Забезпечити його під силу віддаленим серверам від Tucha — як виділеним віртуальним, так і фізичним. Розповідаємо, які переваги отримає бізнес завдяки розміщенню вебсайтів на Laravel у наших хмарах.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись