В Одесі стартував осінній сезон семінарів «Анатомія бізнесу»

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. В Одесі стартував осінній сезон семінарів «Анатомія бізнесу»
Категорії
Anatomiya biznesa Odessa_11_10_2019_4
Anatomiya biznesa Odessa_11_10_2019_3

Новий сезон семінарів «Анатомія бізнесу» від Бітрікс24 та наших спільних регіональних партнерів відкрито! Першими порцію корисного контенту на заході «Продажі. Маркетинг. Автоматизація» отримали мешканці та гості Одеси, а організаторами семінару виступили Бітрікс24 і digital-агентство 4Limes. Тож ділимося враженнями від першого заходу у нашому осінньому бізнес-марафоні!

Охочих отримати корисні знання та прокачати свої скіли виявилося чимало, тож від самого ранку зала коворкінгового центру «Термінал 42» наповнювалася учасниками. Звісно, адже послухати було про що. Зокрема, як просувати особистий бренд в 2019-2020 роках, як ефективно запустити свій бізнес в YouTube і як отримати клієнтів з Facebook та Instagram. Актуальна інформація, рекомендації фахівців, кейси та нетворкінг — цього було справді вдосталь.

Ми також прибули на захід з корисною місією — за яскравим стендом розповідали слухачам про хмари та обговорювали їх переваги для бізнесу. І, звичайно, дарували не лише позитивні емоції, але й фірмові подарунки учасникам наших розіграшів. А це — по-літньому яскраві чашки та грошові сертифікати на хмарні сервіси Tucha. Тож чекаємо на переможців розіграшу у родині Tucha! І всіх, хто теж бажає покращити свою роботу завдяки хмарам.

 

Загалом, були раді зустрітися і поспілкуватися з колегами, давніми партнерами після перерви між бізнес-сезонами. Обмінялися досвідом та гарним настроєм. ;)

Дякуємо організаторам заходу за запрошення на семінар! А вже зовсім скоро, 15 жовтня, ми будемо у Дніпрі, де відбудеться наступний захід «Анатомії бізнесу». Тож приєднуйтесь!

Поділитися:
Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись