Наш доклад на CloudStack European User Group 2018

  1. Головна
  2. Наш доклад на CloudStack European User Group 2018
Категорії

Вот уже второй год подряд коллеги из ShapeBlue приглашают нас выступить в качестве спикера на CloudStack European User Group. В прошлый раз это была Прага, а в этом году (13 сентября, четверг), встречаемся в Лондоне.

Наш технический директор, Владимир Мельник, подготовил и везёт на событие актуальную для многих тему – «Building a redundant CloudStack management cluster» (Построение неубиваемого кластера управления Apache CloudStack).

Все подробности здесь. Если так совпало, и вы в Лондоне, заходите на огонёк. А вообще мы постараемся сделать и через недельку-другую выложить запись доклада. Следите за нашими публикациями в блоге и на YouTube-канале.

До встречи где-нибудь в Сохо. ;-)

Поділитися:
Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись