Ми запустили «Анонімність на вимогу» — тепер ви можете працювати як Джеймс Бонд

  1. Головна
  2. Хмарні рішення
  3. Ми запустили «Анонімність на вимогу» — тепер ви можете працювати як Джеймс Бонд
Категорії

Раніше ми пропонували клієнтам три різних види IP і писали докладніше про це в окремій статті.

А зараз запустили ще одну круту штуку, яка допомагає відвідувати сайти та працювати з будь-якими сервісами анонімно.

Давайте по черзі.

«Анонімність на вимогу» робить трафік анонімним шляхом використання спеціального програмного забезпечення. Це основна перевага.

Без використання такого ПЗ спрощена схема взаємодії з кінцевим вузлом виглядає приблизно так:

neanon

Коли ви використовуєте анонімність, віддалений сервер не знає про вас майже нічого, тому що в ланцюжку взаємодії з'являються додаткові проміжні вузли, які також є учасниками мережі. По суті, ви заходите через комп'ютери багатьох інших користувачів — система не може визначити, хто ви та звідки.

anon

З'єднуючись з будь-яким вузлом в мережі Інтернет, ваш сервер підключається через ланцюжок комп'ютерів, які знаходяться в самих різних місцях: наприклад, магазин в Австралії, ЦОД в Фінляндії, квартира пенсіонера в Японії. При цьому ланцюжок підключень буде постійно змінюватись, а система кожен раз буде бачити вас, як нового користувача.

При необхідності анонімність можна вимикати та вмикати, коли це необхідно. Також можна налаштувати окремі маршрути: наприклад, доступ до конкретних серверів здійснювати через анонімну мережу, а все інше — безпосередньо через мережу Інтернет, або навпаки — все, крім деяких вузлів або мереж, пропускати через мережу анонімізації.

Плюси при використанні:

  • Анонімність — ви працюєте, як Джеймс Бонд. :-)

  • Можливість зберегти анонімність не тільки в браузері, але і при роботі з будь-якими іншими додатками, які використовують протокол TCP (що є важливою перевагою перед використанням, наприклад, TOR Browser, який дозволяє анонімізувати тільки роботу з веб-сайтом, при цьому ще й змушуючи ваш комп'ютер працювати одним з вузлів мережі анонімізації, чого не відбувається при використанні нашого рішення).

Мінуси теж є:

  • Трафік може проходити через інший континент або IP-адресу з чорного списку, через це окремі інтернет-сервіси відкриваються повільніше або не відкриваються взагалі.

  • Деякі ресурси (наприклад, Google) можуть визначати трафік як підозрілий і застосовувати санкції на свій розсуд: вимагати ввести капчу, блокувати трафік.

В іншому, це дуже корисний інструмент, якщо вам потрібно зробити щось анонімно.

Важливо знати! Будь ласка, пам'ятайте про те, що додаток, який ви використовуєте, може сам передавати дані про вас на віддалений сервер. Жоден інструмент для анонімності не може дати 100% гарантію, що всі ваші відвідування будуть анонімними. Більшість веб-сайтів використовують куки і скрипти, що виконуються на стороні користувача, для його відстеження. Тож використання режиму приватності в браузері, відключення виконання програмних сценаріїв та інші заходи, аж до застосування шапочки з фольги :), теж не будуть зайвими. А деякі веб-сайти аналізують цілий ряд непрямих ознак: від дозволу екрану до патернів переміщення курсора миші.

Скільки коштує працювати, як Джеймс Бонд і як почати?

Вартість послуги — 10 € на місяць за один мережевий інтерфейс, підключений до мережі, що забезпечує анонімність. Для одного сервера, як правило, досить одного інтерфейсу.

Щоб почати користуватися послугою та зробити весь трафік (або якусь його частину) анонімним, знадобиться нескладне налаштування. Його можна виконати самостійно або з нашою допомогою, якщо буде потрібно. В цьому випадку вартість налаштування складе 400 грн. Це разова послуга, далі ви зможете працювати самостійно.

Якщо ви просто зараз бажаєте увімкнути «Анонімність на вимогу» або у вас залишилися питання, звертайтеся. Ми раді вам 24×7.

Поділитися:
Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись