Як пробросити локальний диск на термінальний сервер з Windows-систем

  1. Головна
  2. Блог
  3. Інструкції
  4. Як пробросити локальний диск на термінальний сервер з Windows-систем
Категорії

Часто наші клієнти запитують, як швидко перекинути файли з локального комп'ютера на термінальний сервер або навпаки. Зручніше для цих цілей використовувати FTP, але, якщо мова йде про нечасту передачу невеликих файлів, є сенс просто прокинути локальний диск на видалений сервер. Для цього вам буде потрібно виповнити три кроки.

 

1. Налаштуйте підключення до видаленого робочого столу, як це показано в нашій інструкції.

 

2. У налаштуваннях підключень перейдіть на вкладку Локальні ресурси і натисніть Детальніше.

 

3

 

3. Виберіть локальні диски, які потрібно прокинути на сервер, і натисніть ОК.

 

4

 

Готово! У папці Комп'ютер термінального сервера з'явилися прокинуті локальні диски. У нашому випадку це Диски C і D на DESKTOP-RM7A1B0. Ви можете скопіювати на них (і зворотньо) файли з віддаленого робочого столу, і вони з'являтся на локальному комп'ютері.

 

9

 

Передавати файли між локальним комп'ютером і термінальним сервером, так само як і інші роботи в хмарі, досить просто, з цією задачею справиться навіть не досвідчений користувач. Якщо у вас виникли додаткові запитання або вам потрібні якісні хмарні сервіси, звертайтеся до нас за грамотною консультацією 24×7.

 

Поділитися:
Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись