Актуальні бізнес-знання та нові знайомства на конференції EasyConf

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Актуальні бізнес-знання та нові знайомства на конференції EasyConf
Категорії

Друзі, вітаємо!

У минулу п’ятницю, 22 лютого 2019 року, нам випала нагода насичено і з користю провести час на наймасштабніший міжнародній конференції з товарного бізнесу EasyConf у Києві. Ми з нетерпінням чекали на цю грандіозну подію, тож нарешті ділимося враженнями і надихаючим досвідом.

Атмосфера заходу була прямо-таки заряджена на успіх. :) Більше 20 спікерів — експертів у галузях товарного бізнесу, маркетингу, e-commerce проектів і сервісів — ділилися з учасниками конференції власним досвідом у бізнесі, практичними знаннями і дієвими рішеннями.

А ще конференція принесла цінні знайомства із талановитими людьми.

Звісно, за традицією, ми прийшли не з порожніми руками. :) Розіграли серед учасників конференції фірмові подарунки: грошові сертифікати на сервіси Tucha.ua та яскраві сувеніри. Впевнені, чашки з нашим лого принесуть задоволення від чаювання та успіх у всіх справах:), а сертифікати – справжню користь везунчикам, що їх отримали. Чекаємо на щасливих власників сертифікатів для подальшого спілкування та роботи над втіленням задач вашого бізнесу.

Дякуємо організаторам конференції за таку масштабну подію! Вже чекаємо на нові заходи. :)

До нових зустрічей, друзі!

Поділитися:
Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись