І ми там були: «Анатомія бізнесу» знову у Харкові

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. І ми там були: «Анатомія бізнесу» знову у Харкові
Категорії

Вітаємо, друзі!
Весняний сезон «Анатомії бізнесу» триває. Нещодавно ми повернулися із Харкова, де 29 березня відбувся бізнес-семінар «Як стати лідером СУПЕРзмін» від наших партнерів — Бітрікс24 та Обліксофт. Звітуємо враженнями, отриманим досвідом та яскравими світлинами.

anatomiya_biznesu_znovu_u_harkovi_2

Перш за все, відзначимо традиційну атмосферу заходу — надихаючу, продуктивну і дуже товариську. А створили її усі присутні, серед яких були і наші партнери, давні колеги по бізнесу, а також нові знайомі.

anatomiya_biznesu_znovu_u_harkovi_3

Та не лише спілкування, знайомства та зустрічі стали запорукою чудового дня. Корисні бізнес-доповіді, актуальні знання, обмін досвідом надихнули усіх присутніх на майбутні звершення.

anatomiya_biznesu_znovu_u_harkovi_4

Ми традиційно потішили учасників семінару подарунками від Tucha.ua. Завдяки розіграшу призів грошові сертифікати та різнобарвні чашки знайшли своїх власників. Впевнені, що такі подарунки якнайкраще стануть у нагоді переможцям та забезпечать їм чудовий весняний настрій. А ми вже чекаємо на щасливих власників сертифікатів у родині Tucha.ua!

anatomiya_biznesu_znovu_u_harkovi_5

Тим часом, календар квітневих подій стає все більш насиченим подіями від наших партнерів. Слідкуйте за анонсами та новинами, щоб теж отримати порцію бізнес-знань та гарного настрою!
Дякуємо нашим партнерам за стабільно високий рівень організації заходів «Анатомія бізнесу». Вже чекаємо на наступний семінар, що відбудеться 12 квітня у Запоріжжі. До нових зустрічей!

Поділитися:
Статті по темі

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку навесні та влітку 2020 року організовували Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами, добігає кінця. Цей сезон був присвячений вмінню пристосовуватися до змін: власне, завдяки новим умовам і виник формат таких онлайн-заходів. Впродовж цього часу експерти з різних компаній говорили про те, що хвилює підприємців наразі: продажі, маркетинг, комунікації у команді в умовах, що змінилися. 

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку організовують Бітрікс24 і наші спільні партнери впродовж весни та літа 2020 року, триває. 

Все більше конференцій переходять у формат онлайн. Зокрема Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами організували нову серію безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін». Один з таких заходів, «Анатомія змін: Збільшуй продажi без зростання витрат», відбувся 28 травня 2020 року за підтримки компанії Business Inside. Ми також не могли пропустити таку корисну онлайн-конференцію та радо стали її інформаційними партнерами.

Мешканцям Хмельниччини цими днями також випала нагода отримати корисні бізнес-знання у межах осіннього сезону семінарів «Анатомія бізнесу». 21 листопада 2019 року тут відбувся захід «Анатомія бізнесу: 2020: Як розвивати свій бізнес у період швидких змін» від організаторів Бітрікс24 та Outsourcing team. Професійним досвідом та практичними порадами поділилися представники компаній Outsourcing team, BogushTime, Бітрікс24, Перформія Україна, CAPS consulting та Vizart.

Осінній сезон семінарів «Анатомія бізнесу» у самому розпалі, тож 22 жовтня 2019 року у Полтаві відбулася конференція під назвою «Сервіс...

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись