Tucha на «Анатомії бізнесу» у Тернополі: як це було

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Tucha на «Анатомії бізнесу» у Тернополі: як це було
Категорії

Мешканці та гості міста стали учасниками корисного семінару «Анатомія бізнесу» в Тернополі. Так, 29 жовтня 2019 року в Українському Домі «Перемога» відбувся захід «Точки зростання вашого бізнесу», організаторами якого вкотре стали Бітрікс24 та Wise Solutions. Ми не могли пропустити нагоду підтримати партнерів, тож рушили в дорогу і провели цей день максимально продуктивно в епіцентрі подій! Читайте далі, що і як відбувалося.

Tucha na Anatomії bіznesu u Ternopolі yak ce bulo_3
Tucha na Anatomії bіznesu u Ternopolі yak ce bulo_7

Охочих отримати нові бізнес-знання від експертів було дуже багато, про що свідчила переповнена зала слухачів. А цінної інформації було і справді вдосталь: інсайти, нові ідеї, обмін практичним досвідом та дискусії з питань на різні теми, які цікавили учасників.

Tucha na Anatomії bіznesu u Ternopolі yak ce bulo_10

За межами зали також було не менш цікаво та корисно, адже учасники могли особисто поспілкуватися з партнерами семінару у кулуарах. Серед інших, звичайно, був і наш стенд. Тож впродовж дня обговорювали користь хмар для бізнесу та розповідали слухачам про сервіси Tucha.

Tucha na Anatomії bіznesu u Ternopolі yak ce bulo_9

До того ж, наприкінці дня ми визначили декілька щасливчиків серед тих, хто брав участь у розіграші фірмових призів від Tucha. Дехто отримав яскраві чашки з логотипом Tucha, а інші — цінні грошові сертифікати номіналами 500, 750 і 1000 гривень на хмарні сервіси Tucha. До речі, ми вже готові до вирішення бізнес-задач від наших переможців і чекаємо на власників сертифікатів у своїй хмарній родині! І не лише на них. ;-)

Tucha na Anatomії bіznesu u Ternopolі yak ce bulo_6
Tucha na Anatomії bіznesu u Ternopolі yak ce bulo_8

Загалом, були дуже раді побачитися з давніми знайомими, партнерами та колегами по бізнесу і зустріти багато нових друзів. А ще дуже вдячні організаторам Бітрікс24 і Wise Solutions за їх незмінну гостинність, щирість та вміння проводити круті івенти. Чекаємо на нові нагоди, друзі!

Поділитися:
Статті по темі

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку навесні та влітку 2020 року організовували Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами, добігає кінця. Цей сезон був присвячений вмінню пристосовуватися до змін: власне, завдяки новим умовам і виник формат таких онлайн-заходів. Впродовж цього часу експерти з різних компаній говорили про те, що хвилює підприємців наразі: продажі, маркетинг, комунікації у команді в умовах, що змінилися. 

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку організовують Бітрікс24 і наші спільні партнери впродовж весни та літа 2020 року, триває. 

Все більше конференцій переходять у формат онлайн. Зокрема Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами організували нову серію безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін». Один з таких заходів, «Анатомія змін: Збільшуй продажi без зростання витрат», відбувся 28 травня 2020 року за підтримки компанії Business Inside. Ми також не могли пропустити таку корисну онлайн-конференцію та радо стали її інформаційними партнерами.

Мешканцям Хмельниччини цими днями також випала нагода отримати корисні бізнес-знання у межах осіннього сезону семінарів «Анатомія бізнесу». 21 листопада 2019 року тут відбувся захід «Анатомія бізнесу: 2020: Як розвивати свій бізнес у період швидких змін» від організаторів Бітрікс24 та Outsourcing team. Професійним досвідом та практичними порадами поділилися представники компаній Outsourcing team, BogushTime, Бітрікс24, Перформія Україна, CAPS consulting та Vizart.

Осінній сезон семінарів «Анатомія бізнесу» у самому розпалі, тож 22 жовтня 2019 року у Полтаві відбулася конференція під назвою «Сервіс...

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись