Tucha.ua на «Анатомії бізнесу» в українському Гоґвортсі

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Tucha.ua на «Анатомії бізнесу» в українському Гоґвортсі
Категорії

Друзі, вітаємо! Ми тільки-но повернулися з чергового бізнес-заходу, який відбувся 18 квітня в рамках весняного сезону «Анатомії бізнесу» від наших партнерів. Цього разу ми відвідали Чернівці, де організаторами заходу виступили Бітрікс24, AlterEgo та економічний факультет ЧНУ ім. Ю. Федьковича. Яскраві враження, корисний досвід, незабутні зустрічі та ефективне спілкування — ось як можна охарактеризувати проведений на заході день.

«Ми є організаторами «Анатомії бізнесу» вже не вперше. І цього року теж захотіли продовжити традицію, тим паче, що пропустили попередній осінній сезон. Насправді, була просто купа справ. Зараз же ми знайшли для цього час, то чому ні?! Тим паче, що це дуже цікаво!» — розповідає наш партнер, керівник із розвитку, співвласник digital-агентства AlterEgo Кирило Мельничук.

photo5314373832791927618-500x375

Перш за все, відзначимо неймовірну локацію. Місцем зустрічі організаторів, слухачів та партнерів стала Резиденція митрополитів Буковини і Далмації, об’єкт Світової культурної спадщини ЮНЕСКО, нині — Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича. Визначна пам’ятка, архітектурний шедевр Західної України, український Гоґвортс вразив нас своєю величчю та красою. Також не можна оминути й гостинність наших партнерів та відмінну організацію семінару: згуртованість, упорядкованість і товариська атмосфера задали чудовий тон усьому заходу.

Організатори семінарів «Анатомія бізнесу» не ставлять за мету досягнення виключно комерційних цілей. Вони прагнуть, аби кожен, хто відвідав їхні заходи, отримав користь, практичні знання та міг застосувати їх у своєму бізнесі. І в організаторів це чудово вдається!

«Найбільше задоволення та натхнення від організації такого заходу — бачити очі присутніх. Коли люди розуміють, що можна робити більше та робити краще, і починають це робити, — це і є найбільшим задоволенням», — ділиться з нами Кирило Мельничук.

 Власну думку висловив також наш незмінний партнер Костянтин Павленко, менеджер партнерського відділу Бітрікс24: «Мені особисто приносять найбільше задоволення поїздки Україною, зустрічі з нашими партнерами, зі слухачами. Завжди приємно бачити нові обличчя, але і водночас приємно кожного разу зустрічати давніх знайомих. «Анатомія бізнесу» давно стала місцем зустрічі».

Послухати корисні доповіді, дізнатися про сучасні дієві інструменти для бізнесу, познайомитися з компаніями, які теж були присутні на заході, зібралося чимало слухачів. Усі вони від самого ранку із задоволенням та зацікавленістю займали свої місця у залі. А ще до початку виступів спікерів та у перервах між докладами долучалися разом із нами до цінних бесід про хмари та їх користь у бізнесі.
 

Традиційно, наприкінці насиченого дня ми провели розіграш фірмових подарунків від Tucha.ua. Перевірити власну вдачу та взяти участь у розіграші знайшлося чимало охочих! І найбільшим щасливчикам таки посміхнулася фортуна: вони отримали грошові сертифікати на наші хмарні сервіси номіналами в 1000, 750 та 500 грн, а також яскраві чашки у фірмових кольорах Tucha.ua. Бажаємо всім переможцям та учасникам розіграшу гарного настрою, а от на власників сертифікатів та всіх, хто бажає забезпечити стабільну і безпечну роботу своєму бізнесу, чекаємо у родині Tucha.ua для подальшої плідної співпраці!

Ми вдячні організаторам та учасникам семінару за такий чудовий та продуктивний день. Заряду позитивними емоціями від нових знайомств та зустрічей із давніми партнерами вистачить ще надовго! А ми вже готуємось до наступного заходу «Анатомія бізнесу», який відбудеться 23 квітня у Дніпрі. До зустрічі, друзі!

Поділитися:
Статті по темі

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку навесні та влітку 2020 року організовували Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами, добігає кінця. Цей сезон був присвячений вмінню пристосовуватися до змін: власне, завдяки новим умовам і виник формат таких онлайн-заходів. Впродовж цього часу експерти з різних компаній говорили про те, що хвилює підприємців наразі: продажі, маркетинг, комунікації у команді в умовах, що змінилися. 

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку організовують Бітрікс24 і наші спільні партнери впродовж весни та літа 2020 року, триває. 

Все більше конференцій переходять у формат онлайн. Зокрема Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами організували нову серію безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін». Один з таких заходів, «Анатомія змін: Збільшуй продажi без зростання витрат», відбувся 28 травня 2020 року за підтримки компанії Business Inside. Ми також не могли пропустити таку корисну онлайн-конференцію та радо стали її інформаційними партнерами.

Привіт, друзі! Продовжуємо серію подорожей Україною. Цього разу відвідали Харків. З кожною подорожжю все краще розуміємо, що країна наша багата...

Партнерство — це більше, ніж просто співпраця. Це ще й спільний розвиток, взаємна підтримка та участь у продуктивних заходах разом...

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись