Tucha на «Анатомії бізнесу» в Полтаві — продовжуємо дарувати радість та користь

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Tucha на «Анатомії бізнесу» в Полтаві — продовжуємо дарувати радість та користь
Категорії

На зв’язку знову ми та семінар «Анатомія бізнесу: Здорові звички вашого бізнесу»!

Цього разу нас дуже круто зустрічала Полтава. Сідаючи на потяг зранку, ми навіть не очікували, що попереду на нас чекає такий насичений день.

Перш за все, дякуємо нашим партнерам Бітрікс24 та ОблікСофт за організацію, за те, що зібрали стільки активних представників бізнесу в одному місці, а головне – запросили дуже крутих спікерів.

anatomiya_biznesa_poltava_2018_1

Між сеансами спілкування з майбутніми клієнтами та партнерами, користувалися нагодою та слухали доповіді. Дізналися багато цікавого про те, як споживачі впливають на бізнес сьогодні та яка їхня роль, чому продажі це навичка, а не талант та безліч іншої корисної інформації.

Бачите знайомі обличчя? Так, це Костянтин з Бітрікс24. В Полтаві він знову виступив з доповіддю «Чому нас можуть навчити 4 корпорації та 1 дитина?» Якщо вам цікаво, про що мова, то приходьте на семінар у своєму місті. На черзі Харків 9 жовтня.

anatomiya_biznesa_poltava_2018_2

Дуже приємно було спілкуватися з усіма гостями. А ще приємніше – дарувати подарунки. ;) Переможців було багато, хтось отримав фірмові чашки Tucha, а найбільш везучі учасники виграли грошові призи – сертифікати на 500, 700 і 1000 грн, які можна використати на хмарні послуги Tucha.

anatomiya_biznesa_poltava_2018_3
anatomiya_biznesa_poltava_2018_4
Поділитися:
Статті по темі

Конференції — бути! Але безпечній для всіх її учасників та спікерів. Так вирішили Fest Group — організатори української професійної конференції DevOps Fest 2020 — і провели подію в онлайн-форматі. Попри те, що через карантин дата проведення заходу кілька разів змінювалися, усім охочим все ж вдалося прослухати доповіді від найкращих українських та закордонних ІТ-експертів. DevOps Fest Online 2020 відбувався впродовж двох днів, 5 та 6 червня 2020 року, а її учасники змогли при цьому «stay safe, stay positive, stay educated».

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку навесні та влітку 2020 року організовували Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами, добігає кінця. Цей сезон був присвячений вмінню пристосовуватися до змін: власне, завдяки новим умовам і виник формат таких онлайн-заходів. Впродовж цього часу експерти з різних компаній говорили про те, що хвилює підприємців наразі: продажі, маркетинг, комунікації у команді в умовах, що змінилися. 

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку організовують Бітрікс24 і наші спільні партнери впродовж весни та літа 2020 року, триває. 

Все більше конференцій переходять у формат онлайн. Зокрема Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами організували нову серію безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін». Один з таких заходів, «Анатомія змін: Збільшуй продажi без зростання витрат», відбувся 28 травня 2020 року за підтримки компанії Business Inside. Ми також не могли пропустити таку корисну онлайн-конференцію та радо стали її інформаційними партнерами.

26 лютого 2020 року у Києві відбулася головна подія вітчизняного ІКТ-ринку. Міжнародний Форум BIT&BIS зібрав в РЦ «Ультрамарин» провідних представників галузі. Ми вкотре стали партнерами форуму та взяли у ньому активну участь, тож ділимося враженнями!

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись