Чим запам’ятався нам семінар «Анатомія бізнесу» в Тернополі

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Чим запам’ятався нам семінар «Анатомія бізнесу» в Тернополі
Категорії

Друзі, вітаємо! Весняний сезон семінарів «Анатомія бізнесу» від Бітрікс24 та наших спільних регіональних партнерів добігає кінця. Вчора, 16 травня, ми відвідали Тернопіль, де відбувся семінар «Точки росту Вашого бізнесу», організаторами якого стали Бітрікс24 та Wise Solutions. Звітуємо, як минув цей день у колі наших партнерів, давніх знайомих та зацікавлених у нових знаннях слухачів!

Anatomiya_biznesu_Ternopol_2019_2

Вагоме значення партнерської підтримки під час підготовки та організації подібних заходів важко переоцінити. Наприклад, Андрій Пиріг, директор компанії Wise Solutions, поділився з нами під час бесіди ось такою думкою:

«В стосунках з Tucha для мене найважливіші речі — ні винагорода, ні фінансова сторона. Мені важливо, щоб наші клієнти були задоволені. І Tucha дає це нашим клієнтам».

 

Anatomiya_biznesu_Ternopol_2019_7

Осередком корисної бізнес-інформації стала пам’ятка архітектури Тернополя — Український Дім «Перемога». Тут зібралися кращі спікери, що поділилися дієвими інструментами з продажів, маркетингу, ведення та розвитку власної справи. Отримати практичні поради прибули керівники і власники бізнесу, маркетологи, фахівці з продажів та розвитку партнерської мережі.

Anatomiya_biznesu_Ternopol_2019_8

Протягом дня ми віч-на-віч спілкувалися з учасниками заходу за нашим яскравим стендом: обговорювали користь хмарних рішень для бізнесу, відповідали на питання колег про хмари та обмінювалися набутим досвідом.

Взагалі, про значення хмар можна говорити чимало. Андрій Пиріг, впевнений, що будь-який бізнес рано чи пізно дійде до хмарних технологіями: «Далі треба мати справу тільки з хмарними технологіями. Інших варіантів, як на мене, немає».
 

За традицією наприкінці дня наша команда розіграла фірмові призи, тож щасливчики захопили із собою цінні подарунки: грошові сертифікати на хмарні сервіси Tucha.ua та брендовані різнобарвні чашки. Впевнені, призи неодмінно стануть у нагоді їх власникам та принесуть не лише задоволення, але і практичну користь!

Ми щиро вдячні нашим партнерам Бітрікс24 та Wise Solutions за гостинність та чудову організацію заходу! І, звісно ж, дякуємо учасникам семінару та колегам по бізнесу за насичений день і купу позитивних вражень. А попереду на нас чекають нові зустрічі та не менш корисні заходи, тож до нових зустрічей, друзі!

Поділитися:
Статті по темі

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку навесні та влітку 2020 року організовували Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами, добігає кінця. Цей сезон був присвячений вмінню пристосовуватися до змін: власне, завдяки новим умовам і виник формат таких онлайн-заходів. Впродовж цього часу експерти з різних компаній говорили про те, що хвилює підприємців наразі: продажі, маркетинг, комунікації у команді в умовах, що змінилися. 

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку організовують Бітрікс24 і наші спільні партнери впродовж весни та літа 2020 року, триває. 

Все більше конференцій переходять у формат онлайн. Зокрема Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами організували нову серію безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін». Один з таких заходів, «Анатомія змін: Збільшуй продажi без зростання витрат», відбувся 28 травня 2020 року за підтримки компанії Business Inside. Ми також не могли пропустити таку корисну онлайн-конференцію та радо стали її інформаційними партнерами.

Привіт, друзі! Продовжуємо серію подорожей Україною. Цього разу відвідали Харків. З кожною подорожжю все краще розуміємо, що країна наша багата...

Партнерство — це більше, ніж просто співпраця. Це ще й спільний розвиток, взаємна підтримка та участь у продуктивних заходах разом...

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись