Чому потрібно обирати VPS хостинг для сайту Drupal, WordPress, Joomla, Magento?

  1. Головна
  2. Хмарні рішення
  3. Чому потрібно обирати VPS хостинг для сайту Drupal, WordPress, Joomla, Magento?
Категорії

Якщо у вас є задача запустити або оновити вебсайт компанії, вибір системи керування контентом (CMS) може зайняти багато часу. Для прийняття остаточного рішення вам необхідно звернути увагу на багато аспектів, такі як: функціональність, зручність, тип контенту, яким ви збираєтеся наповнювати сайт тощо. Крім того, щоб зберегти продуктивність і швидкість роботи вашого сайту, ви повинні вибрати надійний хостинг для обробки та зберігання даних. Далі у статті ми поділимося важливою інформацією, роблячи акценти на критичних особливостях, щоб допомогти нашим клієнтам вибрати правильний VPS хостинг, який буде відповідати обраній CMS.

Выбор VPS-хостинга для сайта Drupal
Вибір VPS-хостингу для сайту Drupal

Загальновідомий факт, що сайти з великою відвідуваністю використовують систему керування контентом Drupal. Такі відомі університети, як Гарвардський і Чиказький університет, онлайн-газета The Economist і Guardian Financial, сайт Леді Гага та навіть вебсайт австралійського уряду також серед них. Drupal використовується для різних типів сайтів: від блогів, інформаційних ресурсів і форумів у соціальних мережах до новинних порталів з сотнями тисяч відвідувань. У користувача є можливість збільшити функціональність вебсайту шляхом встановлення додаткових модулів. Усі вони доступні на офіційному вебсайті Drupal, з рекомендаціями, як вибрати гарний хостинг для сайту.

Движок Drupal включає в себе багато корисних опцій за замовчуванням (у «коробці»), наприклад, голосування, форуми, новини, агрегатори стрічки новин, блог-платформу, пошук і завантаження файлів, надаючи користувачам широку функціональність у базовій комплектації. Втім, використання цієї CMS має один недолік, який ви повинні врахувати. Сайти, які працюють на Drupal, вимагають достатньої кількості оперативної пам'яті на стороні сервера та, як правило, вона повинна бути не менше 128 Мб. Drupal інтенсивно навантажує оперативну пам'ять та процесор, тому класичний хостинг уповільнює роботу даної CMS. З цією задачею чудово справляється VPS, дозволяючи додати необхідні ресурси в будь-який час. Це основна причина, чому багато Drupal-сайти бажають працювати на VPS хостингу, навіть якщо вони не є високонавантаженими, оскільки перспективи зростання не завжди можна передбачити. Крім того, вибір якісного VPS хостингу має величезне значення для сайту і суттєво сприяє нормальній функціональності та досягненню цілей вашого проєкту.

Хмарний VPS хостинг буде вдалим рішенням для вас, дозволяючи користувачеві отримати більшу кількість ресурсів, з можливістю встановити і налаштувати «під себе» потрібне програмне забезпечення. При виборі хмарного хостингу для Drupal 7 або інших версій платформи зверніть увагу на віртуальний сервер на базі Linux, такий як TuchaHosting — хостинг серверів у хмарі. Навіть найпростіший (мінімальний) тарифний пакет перевищує рекомендований ресурс у 8 разів і гарантує високу продуктивність та безпеку ваших даних.

Лучший VPS хостинг для Joomla
Найкращий VPS хостинг для Joomla

Joomla стала дуже популярною серед розробників і користувачів по всьому світу через свою простоту, зручність дизайну та доступність. Понад 30 000 000 власників сайтів вибрали Joomla, і кількість шанувальників цієї CMS зростає щодня. Чому Joomla? Тому що це дешевий і швидкий спосіб, щоб створити свій власний сайт, незалежно від його призначення, можливості Joomla, в цьому плані, практично необмежені. Корпоративний сайт, інтернет-магазин, персональний блог, новинний сайт та інші можна запустити на платформі Joomla, використовуючи додаткові компоненти і плагіни. Звичайно, у Joomla не такі високі вимоги до виділених ресурсів, як у Drupal, але вона також потребує надійного та швидкого хостингу.

Як ми вже згадували, на базі Joomla можна створити проєкт практично будь-якої складності, просто підібравши потрібні компоненти. Тут потрібно врахувати, що, використовуючи доповнення, ви, з одного боку, розширюєте можливості сайту та вигоди його користувачів. Але з іншого — велика функціональність споживає більше системного ресурсу. Враховуйте даний фактор при виборі типу хостингу.

Як і у разі з іншими CMS, власник сайту повинен ознайомитися, чи надає його хостинг-провайдер достатньо ресурсів для стабільної роботи сайту.

І знову про вигоди VPS хостингу: простота масштабування у хмарі дозволить вам тішити користувачів новими можливостями, не замислюючись, чи витримає системний ресурс ваші сміливі плани.

Лучший VPS-хостинг для WordPress
Найкращий VPS-хостинг для WordPress

Одна з найпопулярніших систем для керування контентом, на якій працює майже 20% всіх сайтів у світі, — WordPress.

Спочатку розроблялася як блог платформа, для невеликих сайтів, з часом перетворилася на CMS для створення сайтів будь-якої складності. Концепція "Встановлення Wordpress за 5 хвилин", з інтуїтивно зрозумілою адміністративною частиною, гарним дизайном і гнучкістю привернула мільйони користувачів. Але Вордпресс на цьому не зупиняється і продовжує підтримувати та розвивати свою систему.

Кілька світових компаній, які використовують WordPress як блог-платформу або основну CMS сайту:

  • британське видання time.com;
  • блоги таких компаній, як: blog.linkedin.com;
  • www.blogs.xerox.com;
  • www.mtv.com/news працюють на CMS WordPress.

Тепер можна не сумніватися в масштабах роботи WordPress.

Кожен сайт повинен бути швидким і відмовостійким, бути готовим до стрімкого зростання відвідувачів. Зволікання в роботі негативно позначаються на репутації компанії. Щоб такого не сталося, використовуйте хостинг, готовий до великих обсягів трафіку, технічні характеристики якого дозволяють якісно обробляти великі обсяги інформації та надають можливість великій кількості відвідувачів взаємодіяти з будь-яким типом контенту. На сторінці послуги хмарний VPS сервер ви можете самостійно налаштувати потрібний Вам сервер або вибрати відповідний із запропонованих.

Лучший VPS хостинг для Magento
Кращий VPS хостинг для Magento

Magento-система з відкритим вихідним кодом CMS для запуску вебсайтів з основною ставкою на сегмент онлайн-торгівлі. Ні багато ні мало — 140 000 oнлайн-підприємців по всьому світу реалізували свої електронні магазини на Magento. Через свою специфіку Magento, ймовірно, найвимогливіша CMS, і їй буде складно стабільно працювати на простому віртуальному хостингу. Розробники рекомендують виділяти 256 Мб ОЗУ, доступні для виконання сценаріїв. Також необхідно враховувати обмеження хостером процесорного часу. Були випадки, коли сайти відключали, коли навантаження процесора досягало 3%. Так, при виборі хостингу одразу звертайте увагу на цей важливий аспект. За допомогою VPS хостингу для Magento ви отримуєте можливість змінювати обмеження пам'яті PHP, MySQL та інші параметри Apache або Linux сервера. Розширені плани VPS хостингу для Magento, залежно від масштабів діяльності, дозволяють вашому Інтернет-магазину працювати швидше і без проблем. Серед інших переваг VPS сервера для Magento ми можемо підкреслити наступне:

  • Підвищення продуктивності. Ви отримуєте виділений ресурс, який використовується тільки вами.
  • Гнучка масштабованість. Встановивши VPS, можете масштабувати додаткові ресурси в будь-який час.
  • Установка PHP прискорювачів. Такі прискорювачі PHP, як APC, або прискорювач кешування PHP скриптів зробить ваш сайт швидшим.

Приватний віртуальний сервер для Magento прискорить ваш вебсайт, але, вибираючи хостинг для CMS Magento, не забувайте, який вебсервер ви хочете використовувати: Linux, Windows або Apache, встановлений на хостингу. Більшість експертів стверджують, що сервер на основі Linux більш безпечний, вразливості постійно фіксуються широким відкритим співтовариством. Крім того, є маса доступних і безкоштовних вебдодатків для розширень функціональності сайту. Tucha пропонує своїм клієнтам повністю керовані Linux VPS з віртуальним адмініструванням nf цілодобовою підтримкою, і це рішення допоможе вам рости більш стрімко та процвітати вашому бізнесу. Якщо ви вибрали CMS Magento, наша рекомендація для старту — TuhaHosting, а якщо вам будуть потрібні додаткові ресурси, конфігурацію можна розширити за лічені хвилини.

Резюмуючи вищенаведене, ще раз озвучимо переваги VPS:

  • Висока продуктивність = гарантована стабільна робота вашого проєкту.
  • Гнучкість керування та масштабування. Оплата тільки за ресурс, який використовується, у разі потреби можна відмовитися від частини або розширити конфігурацію.
  • Будь-яка CMS і масштаб роботи.

Ми розповіли про те, чому варто вибрати VPS, а чому варто вибрати VPS від Tucha, найкраще розкажуть відгуки задоволених клієнтів.

Поділитися:
Статті по темі

Швидке завантаження сайту, його безперебійна робота та здатність витримувати великі напливи відвідувачів важливі для будь-якого ресурсу, незалежно від того, на базі якої CMS він працює, — WordPress, Joomla, OpenCart, Drupal або будь-якій іншій. Досягти високих показників продуктивності, окрім іншого, допоможе якісний хмарний хостинг. Розповідаємо, скільки коштує розміщення сайту на базі популярних CMS у хмарі від Tucha , як перенести дані та які переваги у надійності та зручності ви гарантовано отримаєте. 

Чим же відрізняються між собою різні види хостингу, в чому їх переваги і недоліки і, нарешті, як вибрати краще рішення для конкретного завдання? Давайте розберемося...

Реселінг хостингу — це спосіб перепродажу хмарного хостингу, що передбачає оренду сервера у хмарного провайдера для подальшого розміщення на ньому вебпроєктів своїх клієнтів на комерційній основі. Послуга корисна для користувачів, які бажають пропонувати замовникам комплексне рішення та заробляти на наданні хостингу без великих інвестицій у власну ІТ-інфраструктуру. У статті наводимо більше інформації про особливості опції, а також ділимося практичним досвідом реселера, який допоможе дізнатися про переваги та недоліки послуги.

У попередній статті про панель керування вебхостингом DirectAdmin ми робили загальний огляд системи та її призначення. Нині зосередимося докладніше безпосередньо на функціях програмного продукту та алгоритмі дій, який зазвичай потрібно зробити користувачу при роботі з панеллю.

У цій публікації ми хотіли б розглянути DirectAdmin — систему з відкритим API від канадських розробників JBMC Software. Розповідаємо та наочно показуємо, які головні функції має панель та як з нею працювати. Тож сподіваємося, що ті клієнти, які ще не наважилися на те, щоб позбутися ще одного російського програмного продукту, після ознайомлення з цим матеріалом матимуть можливість переконатися в тому, що DirectAdmin дійсно є гідною альтернативою тим засобам, які вони використовують наразі.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись