План тестування хмарного сховища TuchaBackup

  1. Головна
  2. Блог
  3. Техпідтримка
  4. План тестування хмарного сховища TuchaBackup
Категорії

TuchaBackup — це не тільки надійне резервне сховище даних, але і простота в налаштуванні і використанні. Проте ми звернули увагу, що не завжди при замовленні тестового періоду клієнт знає, як максимально ефективно перевірити роботу сервісу та з чого почати. Насправді, все дуже просто, і ми склали поетапний план тестування та користування TuchaBackup. Отже, ви отримали реквізити доступу, що далі?

 

Для підключення вам знадобиться FTP-клієнт. Рекомендуємо FileZilla, він досить простий.

 

1. Запустіть програму та введіть реквізити доступу, які ми вам надіслали:

  • в полі Host введіть ім'я сховища;
  • в полі Username — ім'я облікового запису;
  • в полі Passwords — пароль.

 

Запустите программу и введите реквизиты доступа

 

2. Натисніть QuickConnect. Ось і все, хмарне сховище готове до використання. :)

 

Нажмите QuickConnect

 

3. Щоб завантажити файли в сховище, знайдіть їх в лівому вікні (в ньому відображаються папки з вашого комп'ютера) та перетягніть в праве (тут ви побачите вміст сховища). Якщо в майбутньому вам знадобиться відновити файли зі сховища, перетягніть їх в зворотному напрямку.

 

Чтобы загрузить файлы в хранилище, найдите их в левом окне

 

Зверніть увагу, якщо наступного разу ви захочете додати в сховище ці ж файли або інші, але з такою ж назвою, система запитає, як бути: перезаписати з заміною (Overwrite), перейменувати (Rename), не копіювати (Skip).

 

Если в следующий раз вы захотите добавить в хранилище эти же файлы или другие

 

4. У нижній частині робочого простору можна вибрати для відображення файли, які копіюються в даний момент (Queued files), успішно скопійовані (Successful transfers) і файли, з копіюванням яких виникли складнощі (Failed transfers).

 

В нижней части рабочего пространства можно выбрать для отображения файлы, которые копируются в настоящий момент (Queued files)

 

5. Якщо ви бажаєте налаштувати автоматичне резервне копіювання, рекомендуємо вам використовувати одну з таких програм:

  • для ОС Windows: CobianBackup, Handy Backup, Exiland Backup, Fbackup — до речі, нещодавно ми готували розгорнутий огляд цієї теми;
  • для ОС Linux: Backup-manager, BackupPC або скрипти rsync та rdiff-backup.

 

Ми вже не раз писали і не будемо втомлюватися повторювати — заощаджувати можна на чому завгодно, тільки не на бекапі. Переоцінити його важливість для бізнесу неможливо. Хакерська атака, вірус, пожежа або навіть вилучення обладнання — катастрофи можна уникнути, якщо ви регулярно створюєте резервні копії даних у хмарне сховище. Якщо у вас виникли додаткові питання щодо використання сховища або інших хмарних сервісів, звертайтеся до нас за грамотною консультацією 24×7.

 

Поділитися:
Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись