Оптимізований хостинг для проектів на Bitrix: Управління сайтом

  1. Головна
  2. Хмарні рішення
  3. Оптимізований хостинг для проектів на Bitrix: Управління сайтом
Категорії
4

Tucha.ua - рекомендований хостинг-партнер Bitrix.

І це не просто золотий логотип, який власники сайтів на платформі «Bitrix: управління сайтом» шукають на сторінці хостера, - а, в першу чергу, підтвердження надійності сервісу, який забезпечує стабільно високу продуктивність проектів.

 

Власники і адміністратори сайтів на CMS Bitrix знають, що при всіх перевагах даної системи управління контентом важливо правильно вибрати хостинг, так як вона досить вимоглива до ресурсів. Звичайний shared-хостинг не завжди відповідає вимогам продуктивності, особливо, коли мова йде про інтернет-магазині з сотнями товарних одиниць (SKU) і істотним потоком трафіку. Його користувачі не можуть нормально взаємодіяти з контентом і просто залишають сайт, незадоволені швидкістю його роботи. В результаті власники втрачають потенційних покупців, а з ними і можливий прибуток.

Ми поставили перед собою завдання надати власникам сайтів сервіс, адаптований під Bitrix: Управління сайтом, здатний швидко і стабільно працювати при великій кількості трафіку і з великим об'ємом інформації.

Ось що у нас вийшло:

1

Первинний запуск «Моніторингу продуктивності» показав результат на 11 пунктів перевищує еталонний показник системи, непогано для старту, правда?

2

Трохи потанцювавши з бубном Оптимізувавши роботу ОС і BitrixVM, ми отримали результат, що перевищує еталон майже в 1,5 рази. Але і на цьому робота не закінчилася. Ми були впевнені, що можемо краще і продовжили крутити «гайки». Новий результат нам сподобався ще більше:

3

Взявши за гасло давню мудрість: «non est terminus» (немає межі досконалості), ми продовжуємо роботу над оптимізацією систем.

Якщо ваш корпоративний сайт або інтернет-магазин працює під управлінням CMS Bitrix, і ви не просто підтримуєте його працездатність, а хочете прискорити його роботу і утримати користувачів на сайті, тоді ви потрапили за адресою.

Ми пропонуємо готову і оптимізовану програмне середовище для ефективної роботи сайтів на Bitrix: Управління сайтом.

Якщо вам потрібно більше обчислювальних потужностей для вашого сайту, зв'яжіться з нами щоб отримати грамотну консультацію і персональне пропозицію.

Поділитися:
Статті по темі

Наш партнер, веб-студія «Червоний хамелеон», підготував корисну статтю про те, на що варто звертати увагу при виборі хостингу для веб-сайтів на базі платформи «Бітрікс: Управління сайтом». У статті детально розібрані мінімальні та рекомендовані параметри сервера, представлені наші рекомендації як хостинг-провайдера і роздуми партнера як розробника сайтів. 

По суті, параметри швидкості завантаження сайту і якість техпідтримки є ключовими для хостингу під 1С-Бітрікс, вони нададуть вам серйозну базу для розвитку веб-проекту

Коробка Бітрікс24 потребує надійного хостингу. Від нього суттєво залежить якість та стабільна робота CRM-системи, а значить — певною мірою і продуктивність команди. Для того щоб завжди бути впевненими у безперебійності роботи програмного продукту, довірте розміщення коробки нам — рекомендованому хостинг-партнеру Бітрікс24.

Продовжуємо розбирати вирішення типових хмарних задач для клієнтів. На черзі — приклад вирішення ще однієї популярної задачі з перенесення коробкової версії CRM-системи Бітрікс24 у хмару, яку ми нещодавно реалізували для клієнта. 

Нещодавно ми розповідали про те, що таке CRM-системи, чим вони корисні для бізнесу та як забезпечити найбільш ефективну роботу цього програмного забезпечення. Наразі пропонуємо більш детально зупинитися на найпопулярнішій CRM-системі не лише в Україні, а й в країнах СНД, — Бітрікс24. А також на тому, чим хмарні рішення Tucha вигідні для різних тарифів коробкової версії цього програмного продукту. 

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись