Налаштування підключення в iTap mobile RDP для iOS (iPad)

  1. Головна
  2. Блог
  3. Налаштування підключення в iTap mobile RDP для iOS (iPad)
Категорії

Після покупки корпорацією Microsoft копанні iTap всі клієнти змінили назву, так що дана інструкція може бути корисна в тому випадку, якщо ваш клієнт був випущений до цієї події.

Сьогодні ми розповідаємо про налаштування RDP-підключення до віддаленого робочого столу за допомогою платного клієнта iTap mobile RDP. Його можна скачати в App Store. Він дозволяє підключатися до Windows Server 2008 R2 / 2012 за пристроїв під управлінням iOS.

Налаштовуємо підключення

Примітка 1. Параметри «Use System Proxy» і «Gateway» слід використовувати тільки в тому випадку, якщо це було зазначено в інструкціях від фахівців техпідтримки Tucha.

Примітка 2. Якщо доменне ім'я і порт введені вірно, то знак в кінці розділу «Host» буде зеленого кольору і користувач побачить повідомлення: «Host supports RDP».

Примітка 1. Якщо ви не бажаєте зберігати на цьому пристрої дані від облікового запису, то слід залишити в пункті «Credentials» значення «Ask for credentials when connecting» без змін. У такому випадку ім'я користувача і пароль будуть запитуватися під час кожного нового підключення.

Примітка 2. Список «Other Accounts On This Server». У ньому містяться дані всіх облікових записів, які використовувалися під час підключень до певного сервера.

Примітка 3. Список «Other Known Accounts». Тут відображаються облікові дані від всіх підключень, які створені в RDP-клієнті. Ця функція дуже зручна, коли на кількох віртуальних машинах створені облікові записи з однаковими ім'ям користувача і паролем (тоді, додаючи новий сервер, вам не треба вводити ще раз ці дані, а досить вибрати їх зі списку «Other Known Accounts»).

Примітка 4. Слід зазначити, що даний RDP-клієнт дозволяє встановити парольний захист, щоб обмежити доступ до ваших підключень сторонніх осіб. Щоб задати пароль, перейдіть на головний екран iTap mobile RDP і в розділі «Global Settings» натисніть кнопку «Set Lock Code».

  1. Запустіть RDP-клієнт на своєму iPad.
  2. У головному вікні програми натисніть на кнопку «Add Manual Bookmark».
  3. У вікні «Bookmark» в розділ «Host» введіть реквізити доступу до віртуальної машини. Також тут можна налаштувати додаткові параметри підключення, які описані в кінці замітки.
    • В полі «Label» введіть назву нового підключення, яке буде відображатися в головному вікні програми.
    • В полі «Host» введіть доменне ім'я віддаленої машини, до якої буде відбуватися підключення.
    • В полі «Port» виберіть «Custom», а далі вкажіть номер порту на віддаленій машині.
  4. Далі переходимо до розділу «Credentials».
    • Перемикач «Store Credentials» активує автоматичне збереження імені користувача та пароля.
    • Пункт «Credentials». Натисніть на нього, щоб ввести дані облікового запису на віртуальній машині. У вікні «Credentials» в поле «Account» введіть ім'я користувача, а в полі «Password» - пароль від облікового запису на віддаленій машині. Після чого натисніть кнопку «Save».
  5. Після введення всіх даних, натисніть кнопку «Save», щоб зберегти підключення.
  6. Щоб підключитися до віртуальної машини, в головному вікні програми просто натисніть на назву підключення.

Додаткові параметри підключення

Коротко розглянемо додаткові можливості по налаштуванню RDP-підключення в iTap mobile RDP, які знаходяться в розділі «Settings».

Примітка. Для повільного інтернет-з'єднання рекомендується виставляти мінімальні значення параметрів графіки.

  1. Вкладка «Screen». Тут можна задати параметри глибини кольору і роздільної здатності екрану.
  2. Опція «Remember Zoom». RDP-клієнт запам'ятовує значення масштабу віддаленого робочого столу під час останнього сеансу. Відповідно, під час наступного підключення це значення масштабу буде встановлено за замовчуванням.
  3. Вкладка «Advanced». У цій вкладці є безліч параметрів, які користувач може налаштувати, але ми зупинимося на найбільш важливих:
    • «Console»: підключення до консолі віддаленого сервера.
    • «Sound»: відтворення звуку на iPad або віртуальній машині.
    • «Performance»: включення і виключення візуальних ефектів: фон робочого столу, згладжування шрифтів, відображення тим Windows і т.д.
    • «Enable 3G Mode»: режим для роботи в 3G-мережах. Також користувач може окремо налаштувати для цього режиму глибину кольору і дозвіл, візуальні ефекти.
Поділитися:
Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись